Cartea Saptamanii: Salveaza-ma

Buna dimineata, fete frumoase!

Mi-am dorit tare mult sa scriu despre ziua Iei in Constanta, dar din pacate timpul nu mi-a fost deloc prieten. Am avut festivitatea de absolvire si Banchetul exact in acea perioada si mi-au trebuit ulterior cateva zile bune pentru a ma putea reface complet. Inca mai am semne de razboi dar trec ele, stati fara griji! :)))

Si chiar daca poate considerati ca o festivitate si un banchet nu dau atat de multe batai de cap, zilele mele au fost pline de ghinioane dar peste care am reusit sa trec intr-un final si am reusit sa ajung la destinatie la timp. :))


Dar daca va doriti sa aflati despre ziua Iei in Constanta, va invit pe Blogul Simonei, care cu siguranta va ofera toate detaliile!


Sa trecem acum si la oile noastre, adica la cartea pe care am terminat-o recent si despre care vreau sa va povestesc astazi:


Am mai citit cateva carti de Guillaume Musso si mi-au placut toate foarte mult, de aceea am mai cumparat inca doua: Salveaza-ma si Si Dupa..., pe care insa nu am mai apucat sa le citesc.



Dupa ce am terminat facultatea am gasit cateva clipe de ragaz si am stiu ca imi doresc sa citesc aceasta carte. Si bine am facut!

M-a acaparat inca de la primele file, pentru ca la final sa ma tina complet prinsa in actiune. Pana la ultimul capitol am trait sentimente amestecate si suspans de nedescris.

Dar sa o luam cu inceputul. Juliette este o tanara frantuzoaica ce a venit in Statele Unite cu dorinta de a avea o cariera de actrita. Nu a reusit insa si isi propune sa se reintoarca in tara natala.
In ultima zi petrecuta in Statele Unite, Juliette face o nebunie si incearca sa traiasca o zi in pantofii colegei sale de apartament. Astfel, atunci cand se intalneste cu Sam, ii spune acestuia ca este avocata.

Sam, pe de alta parte, este un medic pediatru ce si-a pierdut sotia in urma cu un an, dar care nu a reusit sa treaca peste aceasta drama. Din acest motiv, ii spune lui Juliette ca este casatorit.

Dar aceste minciuni nu fac mai putin sincera iubirea ce se va naste intre cei doi.

Juliette insa trebuie in continuare sa plece in Franta. Astfel ca cei doi se despart. Avionul in care se imbarca tanara frantuzoaica explodeaza la putin timp dupa ce se ridica de la sol. Sam este innebunit si incearca sa afle ce s-a intamplat cu femeia pe care o iubeste.

De aici incepe o noua poveste, plina de actiune si rasturnari de situatie. Luare de ostatici, amenintari cu bombe, iubire si pericol, toate acestea se vor impleti in cartea Salveaza-ma pe care v-o recomand din suflet.

Abia astept sa citesc si cealalta carte pe care o am de la Guilaume Musso pentru ca stiu ca are un stil de a scrie exact pe gustul meu si sunt convinsa ca nu ma va dezamagi. :)


Si apoi urmeaza si alte carti scrise de acest autor pentru ca atunci cand mi se pune pata pe ceva, trebuie sa duc la bun sfarsit. :) Asadar, cartilor, veniti la mine!


Voi ati citit pana acum ceva scris de Guillaume Musso?


Comentarii

  1. eu am mai citit cateva carti de ale lui si chiar mi-au placut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta :)
      Sunt convinsa ca si mie imi vor placea :)
      Pupici!

      Ștergere
  2. Interesanta cartea, dar nu am citit-o.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING