HAUL (Golden Rose, Nivea, Avon, eBay, Jovis, Carti, Bershka)

Buna dimineata, fete frumoase!

In ultima perioada s-au mai adunat cateva bunatati si astazi m-am gandit sa vi le arat si voua. Mai astept doua colete dar daca le asteptam si pe acelea probabil ca ma lungeam din nou si nu mai reuseam sa va arat totul intr-o singura postare.



Asa ca e cel mai bine sa le luam pe rand si sa va vorbesc astazi despre ce am pana in acest moment.
Incerc sa fiu mai organizata si asta inseamna sa nu ma mai las pe tanjeala si sa astept sa se adune mormane intregi inainte de a incropi o postare. :)

Pana acum vacanta aceasta nu a fost prea productiva dar m-am decis sa fac ceva astfel incat la finele ei sa stiu ca nu am pierdut timpul degeaba.

Destul cu vorbaria, zic sa trecem la treaba.




O sa incep cu cele doua comenzi plasate pe eBay si care au sosit unul saptamana trecuta si celalalt in urma cu doua saptamani.


Imi doream enorm o manusa din aceasta pentru spalarea pensulelor. Imi era foarte necesara si imi inlesneste munca foarte mult.
Ma chinuiam destul de tare sa curat pensulele, mai ales pe cele pentru fond de ten, iar acum totul pare o joaca de copii. O sa scriu saptamana aceasta o postare in care sa va arat cum imi curat eu pensulele in ultima perioada. :)

A costat 8.05 $ si sunt foarte fericita ca am cumparat-o. Am asteptat-o cu nerabdare si in sfarsit imi pot curata pensulele mai usor. :)



Al doilea pachetel a cuprins aceste pensule, replici dupa cele de la RT. Desi stiu cat de bune sunt cele originale, nu ma lasa sufletul sa platesc atat de mult pentru el, cel putin deocamdata. Asa ca ma multumesc cu acestea care isi fac treaba exemplar. Sunt foarte fine si pana acum nu au pierdut peri la spalat.

Au costat 7.99 $.


Continuam cu produsele din sfera de beauty si ajungem la ultimele 3 rujuri pe care le-am achizitionat:


Cele de la Golden Rose, din gama Velvet Matte au devenit favoritele mele si vreau sa imi completez mini colectia si cu alte nuante.
Cel din stanga este in nuanta 14 iar cel din dreapta este in nuanta 29.

La mijloc am un ruj de la Avon, Extra Lasting, in nuanta Forever Pink. :)

In ultima perioada sunt cam obsedata de rujuri si tot cumpar intr-o veselie. :D Nu dau semne ca m-as opri dar vedem pe viitor. :D



Am fost acceptata si pentru campania de testare Jovis pentru luna aprilie si am primit Serul Facial pentru ten mixt si gras. A picat la fix acest produs pentru ca serul pe care il folosesc in prezent, se apropie de final. :)

Abia astept sa il integrez in rutina mea zilnica si sa va povestesc despre el.



Aveam nevoie si de un nou deo-spray si de data aceasta m-am orientat catre Nivea. Am ales varianta Stress Protect pentru ca am mari probleme atunci cand sunt stresata. :) Pana acum imi place produsul, isi face treaba foarte bine!



Am terminat categoria de beauty-related si trecem in revista si ultimele carti cumparate:


Daca ma urmariti si pe pagina de facebook a blogului, va mai aratasem si acolo cateva dintre cartile cumparate. Chioscul de ziare a devenit prietenul meu foarte bun si mereu trec pe acolo sa vad ce bunatati mai pot gasi la preturi foarte mici.

Am achizitionat aceste carti cu 6 lei fiecare. Este vorba despre:
-William Shakespeare - Richard al III-lea si Henric al VIII-lea
-William Shakespeare - Comedia Erorilor, Poveste de iarna si Pericle
Ambele volume sunt bilingve si asta a fost inca un motiv pentru a le cumpara. :)



Tot de la chioscul de ziare am achizitionat si primul volum din seria Endgame: Jocul final - Convocarea. Am platit pentru ea doar 17 lei, in conditiile in care in librarii se gaseste la aproximativ 50 de lei.
Foarte bune afaceri putem face cu revistele si ziarele care ne ofera astfel de mici comori. :)



Am terminat si categoria de carti si zic sa mergem mai departe la cateva hainute:


La inceputul lunii am fost cu parintii la plimbare si am intrat intr-un Outlet tare dragut din care am plecat cu acesti pantalonasi superbi de la Bershka. Am platit pentru ei 40 de lei si acum pot doar sa astept sa vina vara mai repede. :D



Am cumparat aceste espadrile de la Bershka prin iarna dar am uitat sa vi le arat. :D Oricum mai bine mai tarziu decat niciodata. :) Am platit pentru ele 50 de lei si sunt foarte incantata de alegerea facuta. Imi place mult design-ul si faptul ca le pot combina intr-o multime de tinute. Singurul dezavantaj pe care il au pentru mine este faptul ca ma bat la spate. :) Dar rezolv cu niste plasturi bine plasati. :)



Inca o pereche de pantaloni. De data aceasta cumparati de la un magazin din orasul meu. Sunt primii mei jeansi rupti si abia astept sa ii port. :) Au costat 85 de lei.



Ultimul, dar nu cel din urma, este acest crop top cu un mesaj foarte dragut. Incerc sa fiu mereu pozitiva si daca mai am si un tricou cu acest mesaj, atunci cu siguranta nimic nu ma poate dobori. :)

Este cumparat tot de la un magazin local si a costat 25 de lei.


Acestea au fost cumparaturile pe care le-am facut in ultima perioada. Sper ca puteti gasi inspiratie in cele aratate si astept sa imi spuneti in comentarii ce bunatati ati descoperi/cumparat voi.





Comentarii

  1. Imi plac mult pensulele :) ma gandesc sa optez si eu pentru varianta asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa nimeresti si tu niste replici la fel de bune! :)
      pupicei :*

      Ștergere
  2. Sa porti cu placere hainutele si incaltarile! Imi plac nuantele de ruj pe care le-ai ales. xo

    RăspundețiȘtergere
  3. blugii rupti is foarte faini, imi plac maxim!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING