Review: Spray de Corp Victoria's Secret Pure Daydream

Buna dimineata, fete frumoase!

Se pare ca toamna si-a cam intrat in drepturi. :D Astazi, la micul dejun, deja am pus pe mine halatul. :D Dar nu pot spune ca imi pare rau. Imi plac chiar si zilele ploioase, dar doar atunci cand stau in casa. :D Daca stiu ca trebuie sa plec pe undeva, se schimba radical datele problemei. In rest, ma bucur de temperaturile respirabile. :D

Si pentru ca va spuneam ca astept zilele mai racoroase pentru a folosi acest spray de corp, iata ca a venit vremea perfecta pentru a-l purta.

Este vorba despre Pure Daydream de la Victoria's Secret, pe care l-am gasit in magazinul Cumparaceasuri. Au multe produse Victoria's Secret si asta m-a bucurat foarte mult pentru ca incep sa fac o pasiune pentru aceste spray-uri de corp (pentru ca lotiuni nu prea folosesc) si ma bucur sa le gasesc in cat mai multe locuri, pentru a avea de unde alege.

Asadar, astazi vorbim despre o aroma care presimt ca imi va domina toamna. :)

Atunci cand am primit acest spray pentru corp, i-am simtit aroma dulceaga si mi s-a parut un pic prea mult pentru temperaturile caniculare din acea perioada. Insa de cand s-a racorit, il folosesc zilnic, dupa baie si simt cum imi inveleste pielea intr-o aroma delicata, suava, calda, atat de placuta.

Notele pe care le contine sunt orhideea si coacazul rosu. Eu simt mai mult aroma dulceaga de coacaz si de aceea am dorit sa il pastez pentru vremea rece, pentru a ma bucura la intesitate maxima de aceasta aroma.

Eu sunt genul de persoana care vara foloseste doar arome racoritoare. Cele dulci imi provoaca greata si ma feresc tare de ele. Insa aceasta aroma, chiar daca e dulce, nu e atat de puternica incat sa deranjeze. E suava, delicata si astfel doar o boare dulce pluteste in jurul meu, fara sa ma jeneze, chiar si in conditii de caldura.

Din pacate persistenta e foarte redusa (cam 2 ore), chiar mai redusa decat la celalalt spray de corp pe care il am de la VS, insa tinad cont ca e un spray de corp, nici nu pot spune ca aveam asteptari mari la acest capitol. Am citit totusi si pareri care spun ca persista foarte mult insa cred ca depinde de pielea fiecarei persoane. Posibil pe haine sa persiste mai mult. :)
Eu folosesc spray-ul de corp dupa fiecare baie si uneori se imprima aroma si in pijamale. Dar nu de fiecare data.:)

Este o aroma care imi place. Este dulce dar nu obositoare. Eu o voi purta doar in perioada rece a anului pentru a nu risca totusi sa devina greoaie.

Voi folositi spray-uri de corp? Care e favoritul vostru?



Comentarii

  1. Imi doresc de mult timp un produs VS...pana la urma, tot o pun de-o comanda...nu se mai poate! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandesc sa imi achizitionez unul dar nu stiu cele de pe aoro.ro sunt originale? Ma poti ajuta? Multumesc 😄

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu tot ce am primit a fost in regula. Mereu le verific. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING