Review: Melvita Serum Silhouette

Buna dimineata, fete frumoase!
Incep prin a va ura un 1 Mai minunat, plin de distractie si voie buna. :) Apoi zic sa vorbim putin despre un nou produs intrat in rutina mea de ingrijire a corpului.

Este vorba despre un Serum pentru silueta de la Melvita, pe care l-am integrat foarte usor. Il folosesc dupa fiecare dus, cu precadere in zilele in care merg si la sala.

Prima data venim in contact cu ambalajul si pot spune ca acesta imi place foarte mult. E roz, e feminin, are floricele si tot ce ii trebuie pentru a fi pe gustul meu. In plus, e vorba despre un tub cu un capat efilat, foarte usor de folosit.
Imi plac produsele ce vin ambalate in tuburi sau in recipiente cu pompita, pentru ca cele din borcanel mereu mi-au dat dureri de cap.
Plasticul tubului e destul de moale pentru ca eu sa pot scoate cu usurinta si ultimele picaturi de produs.
Capatul efilat serveste atat pentru inchidere cat si pentru dozare. Printr-o simpla rasucire trecem de la inchis la deschis si invers.
Pentru dozare este inca si mai util, pentru ca pot distribui uniform produsul pe toata suprafata cu probleme.

Acest produs are o consistenta medie, cum ar trebui sa aiba un ser. Aroma e placuta, usor florala, naturala. Persista pe piele cateva ore.

Pentru o folosire, nu trebuie sa aplic foarte mult produs, pentru ca atunci ar ingreuna absorbtia lui la nivelul pielii si nici nu s-ar mai intinde uniform. Asa ca aplic doar atat cat sa simt ca e suficient pentru a acoperi intreaga zona afectata. In acest mod nu am probleme cu patrunderea in piele si nici cu senzatia lipicioasa prezenta la alte produse de acest gen.

Dupa utilizare, pielea ramane catifelata, ferma, iar dupa mai multe utilizari, asa cum e cazul meu, pot spune ca am observat o imbunatatire a structurii pielii. Aceasta e mai elastica, mai ferma, sustinand mai bine musculatura. Dar pentru asta am mers si la sala si efectul este unul bilateral.

Niciodata o crema folosita singura nu va face minuni. Dar impreuna cu sportul si cu o alimentatie sanatoasa, veti observa imediat efectele. :)

In concluzie, ma bucur ca am descoperit un nou produs competent care vine de la Melvita. In plus, este un produs ce contine ingrediente Bio, asa ca nu ne facem probleme nici pentru sanatate. :)

Voi obisnuiti sa folositi produse pentru a va ajuta silueta? Ce alte trucuri imi recomandati?


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING