Cartea saptamanii: Indrazneste sa Iubesti

Buna dimineata, fete frumoase!


Au trecut cateva saptamani de cand nu am mai scris o recenzie, asa ca pot spune ca m-a prins un dor nebun de aceasta practica. Am avut cateva examene de care am scapat cu bine si am putut sa ma intorc la lectura. :)

Astazi revin la Editura Epica. I-am dus dorul, ceva de nedescris. Stiti ca in ultima perioada mi-am indreptat atentia mai mult spre romane politiste, asa ca va spun cu mana pe inima ca duceam dorul unei povesti siropoase, dar nu prea, asa cum sunt cele de la Editura Epica pe care imi doresc sa le citesc. Sunt pe drumul cel bun si cred ca am citit mai bine de jumatate din cartile aparute la aceasta editura.

Daca sunteti si voi adeptele povestilor romantice, atunci va recomand din toata inima cartile acestei edituri. Fara exceptii. :D

Saptamana trecuta am citit in timp record cartea Indrazneste sa Iubesti, de Katie McGarry, autoarea cartii Destine la Limita, despre care v-am povestit aici.
Nu este vorba despre o continuare, asa ca nu va feriti de ea. Este doar o alta poveste la fel de frumoasa, in acelasi stil curat al autoarei.


Avem si de data aceasta o multime de secrete care se ascund in spatele unei fatade perfecte.

Cartea este povestita din perspectiva ambelor personaje principale, Ryan si Beth, maniera pe care o prefer atunci cand citesc o carte romantica. Imi place sa stiu exact ce gandesc ambele personaje in anumite situatii si perspectiva dubla e perfecta.

Ryan este vedeta liceului si a echipei de baseball si se pare ca viitorul lui este deja bine pus la punct. Va trece la profesionisti si va juca baseball atat timp cat il vor tine puterile. Viata lui pare perfecta dar e departe de a fi asa. Familia lui risca sa se destrame la cea mai usoara adiere de vant.

Beth este exact opusul. Chiar daca are secrete pe care le tine doar pentru ea, nu ezita sa isi arate adevarata personalitate atunci cand este in public. Are probleme cu drogurile si se pare ca este o mostenire de familie, fumeaza, bea si prefera oricand sa fie euforica decat sa infrunte treaza toate necazurile pe care le are.

Atunci cand are de ales intre libertatea ei si libertatea mamei sale, o alege pe cea din urma, chiar daca asta inseamna sa renunte la vechea ei viata si sa porneasca de la 0.
Dar oare va putea Beth sa renunte la tot si sa indrazneasca sa iubeasca?

Oare cum va evolua povestea dintre Ryan si Beth?
Va spun doar ca e o poveste ce va va tine cu sufletul la gura. Eu am citit-o intr-un timp foarte scurt desi are aproape 470 de pagini. Mi-a placut foarte mult si dupa ce am terminat-o cautam sa vad daca nu mai are totusi vreo pagina ascunsa, pentru ca mi-ar fi placut sa continui sa citesc.

Daca stiti ca iubiti si voi cartile romantice, asa cum le iubesc eu, trebuie neaparat sa cititi Indrazneste sa Iubesti.
Aveti tot felul de sentimente in aceasta carte. E foarte complexa si veti trece rapid de la iubire si fericire la dezamagire si deznadejde, la panica si uitare. E vorba despre un amalgam de sentimente si nu il veti putea intelege decat citind cartea. :)

Daca v-am facut curioase, va spun ca o puteti gasi la aceasta librarie online, de unde am luat-o si eu. Pretul actual este de 38.9 lei.

Si pentru ca e joi si avem colaborare, va invit sa mergeti si la Gabi sa cititi recenzia pregatita de ea pentru astazi. :)






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING