Review: Omnia Crystalline by Bvlgari

Buna dimineata, fete frumoase!
Saptamana asta nu am foast foarte activa. Sper totusi sa nu scriu doar lunea si vinerea. :))) Bine ca am reusit sa ma tin si de recenzia de joi. E foarte importanta pentru mine si nu vreau sa renunt la colaborare. Cartile fac parte din universul meu si chiar ma simt stinghera intr-o casa fara carti, asa cum scria si pe semnul de carte primit in pachetelul de la Libris.

Va mai spuneam si cu o alta ocazie ca mai am o preocupare care imi ocupa mare parte din timp, apoi mai este si facultatea, mai sunt si cartile, si iata ca astfel ramane mai putinel timp pentru blogging dar incerc sa remediez situatia. Am foarte multe lucruri despre care vreau sa va povestesc si daca m-as aseza intr-o zi la scris si as scrie tot ce am pe suflet, probabil m-as mai ridica peste cateva zile, o saptamana chiar. :)))

Daca timpul tine cu mine, vreau sa va povestesc in zilele ce urmeaza despre rutina de ingrijire a tenului meu, pentru ca aceasta combinatie de produse imi face foarte bine si tenul meu arata in sfarsit cam asa cum il asteptam de multa vreme. Sper sa nu il deochi si sa revina la zilele lui proaste. Nu sunt multe produse pe care le folosesc pentru ingrijirea tenului, dar toate imi sunt dragi si ma bucur ca le-am descoperit, pentru a le putea folosi impreuna.

O alta postare pe care mi-as dori sa o fac, ar fi colectia mea de parfumuri. Am vazut-o la Alina mai demult si mi-a placut, m-a tentat si poate o sa va arat si eu toate aromele ce imi insenineaza zilele. Pe unele le am acasa la parinti, pe altele aici la Constanta. Unele sunt mai indragite decat altele, dar fiecare are cate o poveste ce merita spusa/scrisa. :)

Si iata ca incet, incet, am ajuns si la subiectul postarii de astazi. Tot legat de parfumuri, vreau sa va povestesc despre cea mai recenta achizitie aromata. V-am aratat-o deja intr-o postare de tip haul dar a venit momentul sa ii dedic un articol intreg, pentru ca merita din plin. Este o aroma care imi insenineaza si imi inmiresmeaza toate zilele. Este vorba despre Omnia Crystalline by Bvlgari.


Am admirat aceasta apa de toaleta in Sephora in urma cu foarte mult timp. Mi-a placut de la prima inspiratie si am stiut ca trebuie sa fie a mea la un moment dat. Dar cum preturile de la Sephora sunt imense, stiam ca voi alege din nou sa cumpar de la Aoro. Dar si pretul de aici depasea un pic bugetul meu, cu toate ca este mult mai mic decat cel din alte parfumerii. Dar am asteptat cuminte o promotie si aceasta a venit atunci cand ma asteptam mai putin. In secunda doi l-am adaugat in cos si am plasat comanda. Am ales varianta cea mai mare, cea de 65 de ml, pentru ca o astfel de aroma trebuie sa fie prezenta in viata mea intr-o cantitate cat mai mare. :))

M-am bucurat nespus de alegerea facuta si am asteptat cu sufletul la gura sa ajunga pachetelul la mine. Cand l-am primit si am sfasiat folia care invaluia aceasta apa de toaleta, am dat peste o sticluta eleganta, feminina, somptuasa, luxoasa. O sticluta pe masura aromei ascunse in interiorul sau. O sticluta diferita de tot ceea ce am vazut pana acum. Un design special care anticipeaza intr-un mare fel aroma din interior.

Imi place argintiul si mi-a placut intotdeauna. Se potriveste de minune cu aroma fresh a acestei ape de toaleta. Singurul minus al sticlutei ar fi urmele de amprente care raman cu usurinta pe acest material. :) Nu se observa prea bine in realitate dar in fotografii sunt destul de inestetice, chiar si dupa ce am sters sticluta cateva minute bune. :)

O aroma proaspata, feminina si delicata, care parca accentueaza frumusetea naturala a femeii. Daca va asteptati la un parfum puternic, acesta nu e pentru voi. Insa daca vreti ceva suav, cu ajutorul caruia sa emanati sensibilitate, atunci nu trebuie sa il ratati sub nici o forma.

Pe site-ul oficial Bvlgari am gasit tot ce m-a interesat despre aceast parfum, dar si despre alte variante care mi-au facut ochi dulci. :D Nu le-am mirosit, insa cand ajung la o parfumerie o sa am grija sa nu imi scape.

Omnia Crystalline reuneste notele de Bambus cu cele de lotus si de lemn de santal, pentru a forma o aroma ideala pentru mine. Stiu ca v-am mai spus aceste vorbe si la alte parfumuri, dar serios ca nu va mint. Cu fiecare descoperire ma simt foarte norocoasa. In ultima perioada nu am facut nici o alegere proasta in ceea ce priveste parfumurile.

Daca aveti retineri pentru cumparaturile de parfumuri de la Aoro, eu va spun ca am verificat codul de bare al parfumului meu si este absolut original, doar ca pretul este mult mai mic. Nu am avut niciodata probleme cu nici un produs.

Persistenta acestei ape de toaleta este una medie. Pe piele persista cam 5-6 ore, dar pe haine mult mai mult. Oricum imi face mare placere sa ma scald efectiv in parfum atunci cand plec de acasa, astfel asigurandu-ma ca mi se simte urma. :))) De la Alina am invatat asta. :) (Alina, stiu ca te pomenesc mereu, dar serios ca am invatat foarte multe lucruri de la tine. Iti multumesc pentru toate cumparaturile pe care le-am facut bazandu-ma pe review-urile tale, pentru ca toate au fost ideale si pentru mine, iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat si pentru toate sfaturile tale legate de beauty, dar nu numai :* De aceea imi face placere sa te amintesc de fiecare data atunci unde e cazul)

Si ca sa va arat ca ceea ce am spus mai sus despre frumusetea naturala a femeii este adevarat, va las si filmuletul de prezentare al parfumului Omnia Crystalline:

Voi ati folosit pana acum vreun parfum Bvlgari? Ma intereseaza foarte mult sa stiu care sunt favoritele voastre si poate ma ajutati sa imi aleg viitorul parfum. :)


Comentarii

  1. eu nu am niciun parfum Bvlgari, am doar un Calvin Klein in momentul de fata și un no-name de la Kaufland. De cele mai multe ori cumpăr parfumuri varsate, pentru ca sunt si convenabile ca pret, si persista destul de mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am mai auzit de parfumuri varsate dar daca spui ca sunt ok ca pret si mai si persista, ma tenteaza asa ceva. :D
      puup!

      Ștergere
  2. Am avut si eu un parfum Bvlgari Omnia, cu ambalaj verde. Daca imi amintesc bine se numea Omnia Green Jade si mi-a placut mult. Un parfum fresh-floral tare placut! Data viitoare cand ajung intr-un magazin sigur ma opresc sa vad cum e si Omnia Crystalline! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-ai facut si tu curioasa si daca am ocazia, sigur il incerc si pe cel verde. multumesc pentru sugestie. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) am ras cu pofta! mereu imi vad numele la postarile tale cu parfumuri :)). te-am corupt iremediabil :)).

    omnia crystalline e unul din preferatele mele, cred ca o sa mi-l iau iar :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai si o sa il mai vezi.. :D:D
      pai sa il iei iar ca e chiar demential :D
      puup!

      Ștergere
  4. Eu il recomand pe acesta http://www.aoro.ro/bvlgari/jasmin-noir-eau-de-parfum-pentru-femei/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING