Review: Crema matifianta Gerocossen

Buna dimineata, fetelor!

Astazi m-am trezit cu noaptea in cap. :)) Am inceput un alt stagiu si de aceasta data trebuie sa fim la spital mai devreme asa ca incerc sa fiu mai matinala.
Desi inainte eu eram prima care se trezea, am inceput sa simt lipsa somnului si sa imi doresc sa petrec cat mai mult timp in pat.

Despre crema aceasta matifianta vreau sa va vorbesc de foarte mult timp dar mereu au fost alte review-uri care trebuiau scrise. Insa in weekend am fost acasa si i-am facut o poza pentru ca astfel sunt mai presata sa ii scriu si review. :)

In aceasta perioada am o alta rutina de ingrijire a tenului, care nu include si aceasta crema, dar atunci cand merg acasa la parinti o folosesc, pentru ca nu imi place sa car dupa mine toate produsele de ingrijire. Si asa am cate doua din fiecare categorie. Dar in trecut, am folosit crema zilnic, si i-am observat toate efectele. :)


O sa incep cu ambalajul si o sa va spun ca imi place. Stiti ca am oroare de cremele in borcanele dupa care trebuie sa introduc degetelele. Si daca se intampla sa am si unghiutele mai lungi, e si mai mare drama. :)
Insa asa, in tub sau cu pompita, mi se mare mult mai igienic si mai usor de folosit. Asa ca ma declar total multumita si de ambalaj.

Trecem la continut si despre acesta trebuie sa va spun ca m-a cucerit in cel mai mare fel. 
Mi se pare cea mai buna crema matifianta pe care am incercat-o pana acum :) Si cand spun matifianta, chiar este matifianta. Simti cum intra in piele in secunda 2 dupa aplicare si pielea ramane complet mata. Nu lasa pelicula unsuroasa nici macar putin. E superba crema asta. Are si o aroma discreta, foarte placuta. Miroase a proaspat, a curat.

E perfecta pentru tenul meu problematic care isi face de cap mi ales pe timp de vara. Acum insa folosesc crema de la La Roche Posay pentru ca in anotimpul rece tenul meu se impaca foarte bine cu ea.

Gasiti aceasta crema matifianta chiar si in supermarket-uri. Eu am zarit-o in Cora cu ceva timp in urma. Pretul este unul foarte micut. In jur de 15 lei pentru 75 de ml, o cantitate mai mare decat cea obisnuita pentru cremele de fata.

Asa ca daca sunteti in cautarea unei creme care chiar sa isi faca treaba la capitolul matifiere, v-o recomand din suflet. Este un alt produs romanesc extraordinar, care merita toate laudele din partea mea. :)

Voua va plac produsele Gerocossen?


Comentarii

  1. Super! Nu stiam de existenta acestei creme, mie personal imi este de mare ajutor review-ul tau. Singura crema care chiar mi s-a parut eficienta pt tenul gras este cea de la Garnier (Moisture Match), dar o sa o cumpar si pe aceasta cat de curand deoarece, eu personal, am incredere in produsele romanesti. pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur tare mult sa aud asta. nu am incercat decat crema de la Garnier pentru ten normal, pentru ca am primit-o cadou, dar nu mi se potriveste foarte bine. :)

      Sper sa iti placa aceasta crema. eu o iubesc. :)
      pupici :*

      Ștergere
  2. Si pe mine ma ajuta mult review-ul, o sa o cumpar cu siguranta! Am avut de la Gerocossen crema pt ten normal si mixt si nu mi-a placut deloc, din pacate.... dar aceasta pare ce trebuie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa iti priasca aceasta. :) pentru mine chiar a facut minuni. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Nu stiam de ea, dar pare foarte buna. Si pretul e foarte bun.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. raportul calitate/pret este unul excelent din punctul meu de vedere. asa ca daca te tenteaza, nu ezita. :D
      pupici!

      Ștergere
  4. tu, fara draga, sa ai probleme cu trezitul? asta chiar e ceva!! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa.. :)))) pai daca iti spun ca ieri m-am culcat pe la 21.30 ca imi cadeau ochii in gura, trezita fiind de la 6.. :)))))

      Ștergere
    2. eu am avut o perioada intreaga cand nu ma apuca ora 10 treaza :))))). dar asta a fost acum ceva vreme..

      Ștergere
    3. ajungem si noi la epuizare.. cat sa mai rezistam? :)))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING