Apa de tei - multiple intrebuintari

Buna, frumoaselor!

Cred ca de acum o sa postez cam pe la aceasta ora pentru ca seara imi e greu sa scriu si sa programez pentru ziua urmatoare asa ca cel mai bine imi e sa scriu dupa ce ma intorc de la stagiu. :)

Am primit acum cateva saptamani un pachetel de la Elemental cu doua produse pentru testat. Si astazi o sa vorbim despre unul dintre ele, adica despre Apa de Tei.

Am asteptat cu mare interes acest produs. Este chiar motivul pentru care am ales acest pachet si nu pe celalalt. Asa ca de cand am primit pachetelul, am folosit apa de tei ori de cate ori am avut ocazia si am descoperit cateva intrebuintari la care este foarte buna. :)

Informatii Oficiale:
Apa de tei este cunoscuta pentru efectul calmant asupra pielii, aduce beneficii asupra pielii sensibile sau iritate. Netezeste si ilumineaza tenul iar pentru par este un ingredient de infrumusetare si fortificare.
Nu contine alcool sau conservanti.

Chiar daca initial aveam de gand sa o folosesc doar pe post de lotiune tonica, am mai descoperi si alte intrebuintari la fel de benefice pentru mine. :)

Dar totusi o sa incep rolul de lotiune tonica, pentru ca astfel o folosesc cel mai des. Imi place mult pentru ca nu usuca tenul, ba chiar il simt hidratat dupa aplicare. Imi place ca inlatura orice urma de machiaj restanta si o pot folosi si in zona ochilor fara nici un fel de probleme. Tenul nu ramane lipicios dupa aplicare, asa cum am mai patit la alte produse. Tenul arata tare bine in ultima perioada si cred ca si apa de tei are contributia sa. :)
Aroma este una dementiala. De miere de tei. Imi place la nebunie si as sta toata ziua sa inspir aceasta apa de tei. O iubesc!

Si pentru ca am observat ca inlatura foarte bine ultimele urme de machiaj, am zis ca nu strica sa incerc sa folosesc apa de tei si cu un machiaj complet. Si nu mica mi-a fost mirarea cand am observat ca se descurca decent. Nu pot spune ca este cel mai bun demachiant folosit de mine, dar pentru un machiaj usor, chiar face minuni.

In plus, se descurca bine sa imi calmeze ochii iritati. Dupa ce folosesc groaznica apa micelara de la YR, despre care v-am povestit ca m-a dezamagit, imediat pun comprese cu apa de tei si ochii mei imi multumesc. Ii simt imediat mai revigorati si pielea din jurul lor nu ma mai ustura.

Dupa ce am citit in informatiile de pe site si de pe sticluta ca apa de tei este potrivita si pentru par, am fost foarte curioasa sa o incerc in acest mod. Asa ca intr-o seara, dupa baita, am luat frumos sticluta de apa de tei si am turnat un pic in palme si am aplicat pe toata lungimea parului, chiar si pe radacini, fara sa ma zgarcesc la cantitate. :) Si parul meu a avut ceva mai mult volum decat de obicei, aroma a persistat cam o zi si stralucirea naturala si sanatoasa a fost la ea acasa.

Pentru viitor, intentionez sa mai folosesc apa de tei si in compozitia mastii cu henna pe care am primit-o tot de la Elemental, pentru ca va aduce cu siguranta ceva beneficii in plus fata de apa plata. :)

Ca o concluzie, o sa spun ca apa de tei mi se pare multifunctionala. Eu o iubesc si cu siguranta o voi recumpara, pentru ca e utila in multe situatii. :)

Voi ati folosit-o?


Comentarii

  1. Si eu obisnuiesc ss comand de pe Elemental, sunt tare multumita de produsele lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. au intr-adevar numai produse de calitate. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Nu am folosit-o dar suna tare bine, mai ales daca miroase a tei! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acum nu am folosit-o dar suna interesant,mai ales daca da volum parului.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai nou o folosesc si pentru indepartarea exfoliantului si imi mai aplic si comprese pe ochi atunci cand ma ustura. :D e produsul minune. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING