Ultimele cumparaturi

Buna, fetelor!

Nu a trecut mult timp de la ultima postare de acest gen, dar s-au mai adunat cateva chestiute pe care vreau sa vi le arat si voua inainte sa scriu anumite review-uri pentru ele. :)

In plus, v-am spus pe facebook ca daca gasesc ceva interesant la Zilele Orasului, va arat si voua. Si am gasit. :D

O sa incep insa cu ultima comanda data pe site-ul Dacic Cool. Este un magazin online care imi place tare mult. De fiecare data gasesc produse interesante care ma fac sa plasez cate o comanda. In plus au si o multime de suplimente naturale pe care le folosesc cu incredere.

Pentru a completa efectul impotriva caderii parului pe care il are samponul de la L'Oreal despre care v-am povestit, am ales si un tratament de la Gerocossen. Abia astept sa il folosesc sa vad daca efectele se vor intensifica. Sunt tare curioasa in privinta lui. Pana acum m-am inteles foarte bine cu toate produsele Gerocossen asa ca am asteptari si din parte acestui tratament. :) Va tin la curent.

Pentru ca iarna nevoie mele de la un deodorant scad, l-am ales pe cel de la Hofigal. De obicei deodorantele naturale ma protejeaza un pic mai putin dar tot le prefer pentru ca sunt mai blande cu sanatatea noastra.
Am crezut ca deodorantul Hofigal este sub forma de roll-on si am avut o mare surpriza cand am vazut ca de fapt este un bidonas cu spray. :D Nu ma deranjeaza nici aceasta forma de dozare dar recunosc - as fi preferat roll-on.

Ca sa terminam cu partea de cosmetice, o sa va spun doua cuvinte si despre cadourile primite pentru aceasta comanda. Este vorba despre cele doua sapunuri. Eu stiam doar de unul si a fost o surpriza dubla atunci cand am deschis coletul. :D Parfumul lor s-a imprastiat imediat in camera si asta mi-a placut. Am primit unul cu miere de cimbrisor si polen si unul cu miere si verbina. Ambele sunt folosite in tratamentul acneei si chiar sunt curioasa ce efect vor avea asupra tenului meu.
O sa va povestesc mai multe si despre ele dupa ce le voi folosi. :)

Si pentru ca nu plasez nici o comanda fara sa adaug si cateva suplimente, de data aceasta am ales doua cutii de Gemoderivat de mladite de Afin si doua cutii de Hof.Estronat. In fotografie este doar una pentru ca pe cealalta a luat-o deja mami.
Gemoderivatul de mladite de Afin este foarte bun pentru sanatatea ochilor si stiti deja ca eu am probleme cu vederea. Sper ca macar sa se stopeze cresterea dioptriilor. Am luat doua cutii pentru ca efectele apar dupa o utilizare mai indelungata.
Hof.Estronat este util in dereglarile ce apar in perioada sensibila. Stiti voi deja la ce ma refer. :)

Aceasta a fost comanda mea Dacic Cool. A ajuns un pic mai greu decat m-as fi asteptat. Am mers de vreo 3 ori la posta in speranta ca a ajuns :)) Oricum bine ca am intrat in posesia coletului si acum ma pot bucura de produsele cumparate.


Va spuneam mai sus despre Zilele Orasului. De data aceasta cumparaturile au fost mai putine decat de obicei. Mi-am ales doar un pulover simpatic:
Mi-a placut pisicuta dar mai ales culoarea puloverului. Imi place si materialul. Este foarte moale si placut la atingere. Nu suport puloverele acelea exagerat de groase care iti irita pielea.. :)

Si iata-ne ajunse si la final. :) Acestea au fost cumparaturile din ultima saptamana. Deocamdata nu mai am nici un colet pe drum, dar daca se mai iveste ceva, cu siguranta va arat si voua. :D

Voi ce ati mai cumparat in ultima perioada?





Comentarii

  1. Am citit review-ul făcut șamponului și cred că am să îl cumpăr și eu. Îmi cade părul într-o veselie. Nu știu ce să zic de spray. Îl am și eu. Sunt cam leneșă și uit să îl folosesc :)) Totuși mi se pare bun pentru că nu îngrașă părul după ce îl utilizez.

    Să folosești cu plăcere tot ce ți-ai cumpărat.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. sper sa aiba aceleasi efecte ca si la mine. O sa incerc si eu spray-ul sa vad ce poate. Intr-adevar trebuie folosit frecvent. :) am citit pe ambalaj :D

      pupicei !

      Ștergere
  2. Ce frumos e pulovarul :X e nuanta mea preferata :D

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa te bucuri de toate achiztiile! :)
    Puloverul e simpatic foc!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. puloverul e teribil! :)

    sapunurile ma tenteaza. oare ar fi bine sa iau si eu gemoderivat de mladite de afin? cand sunt obosita vad cam in ceata la departare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place :)
      pai numai tu sa ai sapunuri? :D na ca am si eu :)
      pai oricum rau nu iti face.. asa ca daca vrei, sigur poti lua si tu.
      puup:*

      Ștergere
    2. intai cred ca ma apuc de spirulina si intre timp mai cercetez ;).

      Ștergere
    3. am luat si eu spirulina si as mai lua. sa vedem cand mai dau comanda :)
      pupici!

      Ștergere
  5. Ce simpatic e puloverul!O sa ma uit si eu de sapunul asta prin Plafar.

    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING