Random Talk

Buna dimineata, fetelor!
In ultima perioada am cam tras chiulul si nu pentru ca mi-as fi dorit, ci doar pentru ca am fost intr-un foc continuu. Am alergat in ultimele 3 zile cat nu am alergat tot anul. Nici nu credeam ca e posibil sa alegi atat de mult si sa fii atat de ocupat.
Parca tot universul s-a asezat impotriva mea si toate mi-au iesit pe dos.
Ei bine, sa nu fiu chiar drastica, am reusit totusi sa imi duc la reparat o sandaluta si sa o si iau in conditii foarte bune.
Dar in rest, totul a fost prapastios.
La vama de unde imi iau de obicei coletele s-a dat o spargere si coletul meu s-a numarat si el printre cele furate, dar din fericire s-a numarat si printre coletele recuperate de catre politisti asa ca intr-un final am reusit sa intru in posesia lui.
La facultate nu mi s-a aprobat in timp util cererea pentru marire si bine ca m-a primit profesoara sa dau examenul asa, promitandu-i ca revin cu cererea cand se aproba.

Pana la urma, tot raul spre bine. Chiar daca toate s-au asezat contra mea, cu ambitie si rabdare am reusit sa trec peste. Sper din suflet ca si in zilele ce urmeaza sa decurga totul macar la fel de ok. Desi au fost niste zile groaznice, pe care nu as mai vrea sa le traiesc, sunt constienta ca totul poate fi mult mai rau. De exemplu sa nu ajung nici macar la un rezultat bun si sa ma chinui degeaba.

Asa ca pornim mai departe in aceasta luna care a inceput atat de prost si speram sa isi revina pe parcurs.

Oricum in zilele de lipsa de pe blog, am mai descoperit cateva site-uri interesante iar unul dintre ele este contexpert.firm.ro, site-ul unei firme de contabilitate care ofera o lista foarte lunga de servicii pentru tinerele firme aparute pe aceasta piata bataioasa. 
Mi se par extrem de utile informatiile pe care le-am gasit online si eu daca as fi in situatia de a-mi deschide o mica afacere, as apela cu incredere la o astfel de firma, mai ales daca mi s-ar intari deciziile si de catre alte persoane care au beneficiat de serviciile lor.

Voi ati avea incredere intr-o astfel de firma de contabilitate?

Voi cum ati inceput luna septembrie? Sper din suflet ca ati avut parte de un inceput de luna mult mai bun decat al meu. :)



Comentarii

  1. Au, ce aiurea că ți s-au întâmplat atâtea aiurea :( Bine că le-ai rezolvat. Și mai am eu o vorbă: nu știi niciodată ce necazuri mari am evitat, doar pentru că ni s-au întâmplat mici astfel de necazuri. Te pup, să-ți meargă toate ca unse de acum înainte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai foarte mare dreptate. poate ca a fost mai bine ca s-a intamplat asa. in plus, daca tot s-a ajuns la un rezultat bun, de ce sa ma plang? :)
      iti multumesc tare mult. Sa dea Doamne Doamne sa mearga totul bine de acum :*
      pupici!

      Ștergere
  2. chiar ca a inceput urat, dar se pare ca s-au si rezolvat lucrurile.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING