Favoritele lunii Septembrie

Buna, fetelor!
In ultima perioada ma trezesc din ce in ce mai tarziu. :))) Nu ar fi un lucru rau, dar problema vine din faptul ca aceasta e ultima saptamana de vacanta si de luni va trebui sa ma trezesc iar devreme. :D
Sunt o persoana foarte matinala de obicei dar de fiecare data la sfarsit de vacanta mi se intampla sa ma obisnuiesc sa dorm mai mult. :)

O alta "anomalie" este si faptul ca va povestesc despre favoritele lunii atat de devreme. De obicei ma apuca prima saptamana din octombrie dar iata ca acum sunt in grafic si astazi vorbim despre favoritele lunii Septembrie :)

Daca luna trecuta am avut pe lista de favorite extrem de multe produse, luna aceasta m-am rezumat la produse noi sau produse care au reintrat in rutina mea dupa o pauza mai indelungata.
Asadar castigatoarele lunii Septembrie sunt:

-Lotiunea de corp si maini cu ciocolata alba si capsuni de la Avon Naturals. De cand i-am pus pompita o ador si o folosesc frecvent, mai ales pentru maini. :D Ati vazut-o si in postarea de ieri si stiti ca mi-am propus sa o termin pana la Craciun in speranta ca asa voi avea parte de hidratarea care imi lipseste. :)

-Creion Jillian Dempsey tot de la Avon. Este nuanta maro si l-am folosit foarte des luna aceasta. Am renuntat aproape complet la alt tip de machiaj pentru ca mi-a fost mult mai usor doar sa imi conturez ochii. :)

-Tratamentul impotriva caderii parului de la Gerocossen. Este nou intrat in casa mea dar pot spune ca m-a cucerit. Il aplic zilnic si sper ca in curand sa va pot povesti mai multe despre el.

-Lip Gloss Glam Shine Miss Candy de la L'Oreal. O nuanta foarte apropiata de natural si tocmai din acest motiv manutele mele s-au indreptat spre ea de cele mai multe ori.

-Ultimul dar nu cel din urma: Parfumul Boss Jour pour Femme de la Hugo Boss - ultima achizitie in materie de parfumuri dar si cel mai iubit in acest moment. V-am vorbit pe larg despre el intr-un review asa ca nu ma voi repeta. :D

Si la capitolul Carti avem doua castigatoare. De obicei puneam o singura carte la favorite insa luna aceasta nu m-am putut decide, pentru ca ambele carti sunt superbe:
-Despre Hopeless v-am povestit deja si stiti ca m-a impresionat teribil de mult. E o carte despre dragoste, suferinta, incredere si multe altele. Sa o cititi daca aveti ocazia.
-Despre Gazda o sa va povestesc in curand. Am terminat-o luna aceasta dar pentru ca am citit destul de mult in ultima perioada si nu avem decat o singura zi alocata recenziilor, va trebui sa mai astepte putin. :) Dar e o carte care merita atentia voastra si pe care v-o recomand cu mare drag. :)

Cam atat cu favoritele lunii septembrie. :) Astept sa imi spuneti si voi care sunt produsele care v-au incantat in luna ce astazi se incheie. :)


Comentarii

  1. Am lotiune Avon in varianta simpla, doar capsuni si imi place mult aroma. Despre tratamentul contra caderii parului am auzit doar de bine. :)

    the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti place cea simpla, sigur ti-ar fi pe plac si asta cu ciocolata alba. :D

      ma bucur sa aud asta despre tratament. Nu am citit nimic inainte sa il cumpar asa ca o sa descopar chiar eu. :D

      pupici!

      Ștergere
  2. uite ca aflu lucruri noi de la tine, gen tratamentul contra caderii parului de la gerocosen...eu m-am cam saturat de samponul de la gerovital (nu stiu de ce, asa ma satur eu de produsele folosite) si chiar ma gandeam sa-l schimb. luciul de buze pare tare...delicios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te inteleg. si eu ma plictisesc repede de anumite produse si chiar imi place sa incerc noutatile aparute. :D eu ca si sampon il folosesc acum pe cel de la L'Oreal pentru restabilirea densitatii parului. :)

      pupici!

      Ștergere
  3. Sunt curioasa si cred ca ma voi apuca sa citesc si eu Hopeless.
    O luna frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta.. :) Sper sa iti placa si te astept cu impresii. :)
      iti multumesc frumos! La fel iti doresc si tie :)
      pupici!

      Ștergere
  4. Vreau mai multe detalii despre tratamentul de la Gerocossen...pentru că eu una îl folosesc momentan pe cel de la Gerovital şi nu prea îşi mai face efectul...aş dori să ştiu o părere despre acest tratament.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu il folosesc de foarte mult timp asa ca inca nu am bagat de seama efectele impotriva caderii parului. dar iti pot spune ca lasa parul foarte fin si matasos. Il iubesc. :) Si il pot aplica fara probleme zilnic, chiar si pe parul uscat, fara sa il ingrase sau sa il incarce. :) Si are si un miros tare frumos :)

      pupici!

      Ștergere
  5. Fata de cel de la Hofigal ma bucur sa stiu ca miroase placut.
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu l-am incercat pe cel de la Hofigal dar tratamentul de la Gerocossen chiar are un miros tare placut, fresh. :)

      pupici!

      Ștergere
  6. De abia astept parerile tale despre tratamentul de la gerocossen.Iar cartea cum am mai spus imi doresc sa o citesc in curand.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa imi pot forma cat mai rapid o parere completa ca sa va povestesc despre acest produs. :)

      Cartea trebuie neaparat sa o citesti. :)
      pupici!

      Ștergere
  7. imi plac favoritele tale, imi lucesc ochii gandindu-ma ca ar trebui sa le incerc! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihih.. :D:D asa patesc si eu cand citesc astfel de postari. :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING