Cele mai frumoase evenimente

Buna, frumoasele mele!

In ultima perioada nu ne-am mai abatut de la subiectele uzuale, dar din cand in cand imi face placere sa mai vorbim si despre altceva. Si stiti ca unul din subiectele mele favorite este cel despre evenimentele importante din viata noastra.

Recent am fost la o nunta si desi toti cei de acolo au fost niste oameni excelenti, ne-au facut sa ne simtim foarte bine si chiar am reusit sa ne distram foarte tare, au fost cateva detalii care nu mi-au placut absolut deloc si pe care incerc din rasputeri sa le evit la nunta mea. Vorbesc despre asta ca si cum ar fi maine dar nu conteaza. Cand va fi, imi doresc sa fie totul perfect si toti invitatii sa se simta asa cum ma simt si eu. :)

In primul rand muzica a fost un dezastru. Un dezastru colosal cum nu doresc nimanui. Si chiar imi pare rau ca inca mai exista astfel de formatii care nu isi fac deloc treaba. Oamenii aia au platit niste bani pentru ca ei sa intretina invitatii si ei ce faceau? Va spun eu. Pauza! Asta faceau atunci cand te asteptai mai putin. Pauze peste pauze si pe mine ma luau nervii. Nu vreau sa ma gandesc daca as fi fost mireasa si as fi avut parte de asa ceva. Cred ca ii goneam si chemam urgent pe altcineva :))) Nu se poate una ca asta!


Si cu timing-ul au stat la fel de prost. Au fost cateva puncte moarte in care au stat si au asteptat fara sa aiba nici o activitate. Si asta s-a intamplat pana cand sa ajunga la salon. Apropo de salon. Nici acesta nu a fost tocmai pe gustul meu. Ringul de dans a fost extrem de mic si de multe ori aglomeratia a fost motivul pentru care am preferat sa raman la masa. Imi place sa dansez, dar in nici un caz nu imi place sa fiu calcata pe picioare din cauza densitatii prea mari de oameni pe metru patrat. :))

Desi stiu ca va fi foarte greu, imi doresc si sper sa reusesc sa pun la punct toate detaliile pentru marele eveniment. Vreau ca totul sa fie perfect si nu vreau sa existe deloc scapari. Deja am inceput sa ma gandesc la melodia pentru Valsul mirilor. :D Cred ca am gasit-o si acum nu imi ramane decat dansul in sine. Mi-as dori sa iasa minunat si oricum consider ca prin insasi conceptia sa, va fi un moment minunat. :)

As vrea sa apelez si la cateva efecte minunate si cu o simpla cautare pe Google dupa Gheata carbonica evenimente, am reusit sa gasesc un site care sa imi ofere exact ceea ce cautam. Cred ca acel dans trebuie sa fie punctul culminant al serii si vreau sa il pregatesc pana in cele mai fine detalii. Si sper ca si partenerul meu sa imi fie aproape si sa isi doreasca si el sa exersam :D


Voi ce idei aveti pentru marele eveniment care vine in viata fiecaruia?



Comentarii

  1. Stii ca la mine acest mare eveniment a fost cu aproape 20 de ani in urma... La momentul respectiv, erau altele conditiile si cerintele! :)
    Hai, pe cand nunta?! :D

    Multi pupici, draga Dienusa!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai asteptam putinel. ne gandeam undeva peste 2 anisori. :) sa vedem ce va fi pana atunci. :)
      te pupacesc, draga mea :* :*

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING