OOTD: Let's Defy the Cold

Buna, fetelor!
La inceputul acestei saptamani, v-am aratat ultimele cumparaturi iar printre ele erau si doua minunatii de la Outlet Prix. Stiti deja ca ador Outlet-urile si ca de cele mai multe ori le aleg atunci cand fac shopping. Mi se pare ca au o multime de hainute superbe, la preturi foarte mici, mult mai mici fata de cat ar costa aceleasi hainute in magazinele originale.
Eu mi-am ales de la ei o pereche de jeansi Only, cu talie inalta, si un sacou gri, Vero Moda. Ambele imi plac foarte mult si ma bucur de alegerea facuta.
Astazi am pregatit si cateva fotografii cu aceste doua noi minunatii care si-au facut loc in sifonierul meu.
Mie imi place cum vin impreuna, plus camasuta de la Takko pe care ati mai vazut-o si cu o alta ocazie. Sper sa va placa si voua tinuta.

Pantalonii sunt dintr-un material foarte interesant. Sunt usor elastici, asa ca sunt destul de comozi. Stiti ca am avut emotii in ceea ce priveste numarul, dar am avut mare noroc si mi s-au potrivit la fix. :)

Sacoul, a fost o surpriza placuta. Din pozele de pe site mi-l imaginam dintr-un alt material, dar imi place parca si mai mult asa cum este in realitate. Este un spandex foarte frumos, pe care il pot purta in mai multe combinatii.
Ma bucur ca l-am ales gri pentru ca ma cam saturasem de clasicul negru. Acesta mi se pare mai usor de purtat si in combinatii nu prea elegante. :D

Atunci cand aleg pantaloni cu talie inalta, nu imi place sa o ascund ci sa o pun in evidenta. Asa ca am ales sa introduc in pantaloni camasuta, pentru a lasa talia la vedere.

Desi vremea nu a prea tinut cu mine, m-am ambitionez ca pozez acest outfit acum, pentru ca nu se stie cand vom mai avea parte de zile calduroase, care sa ne permita sa purtam camasa si sacou. :)
Oricum, de cand am primit pachetelul de la Outlet Prix, chiar imi doresc sa vina primavara, pentru a purta aceasta combinatie cat mai des. :)

Pe langa toate cele bune, trebuia sa avem si o poveste mai urata legata de acest outfit, nu?
Povestea vine din partea botinelor, mai exact a site-ului Stylish plus. Cand am primit invitatie sa colaboram, am fost foarte bucuroasa, dar nu stiam ce ma asteapta. Cand am primit coletul de la ei, erau doar 2 din cele 3 produse comandate, pentru care mai si platisem o diferenta, deci nu erau toate doar din partea lor. Apoi, dupa doar 50 m cu botinele, am ramas fara toc si a trebuit sa le duc in "service" (cizmarie). Si pentru ca nu avem de unde alege la acest domeniu, au zacut, sarmanele, vreo 2-3 luni departe de mine.
Asa ca, in momentul in care cizmarita mi le-a adus, am fost mai mult decat incantata si m-am grabit sa le testez. Acum par destul de rezistente si abia astept sa le port mai des. :)
Imi placeau foarte mult, doar de aceea le-am si ales, si ma bucur mult ca mi le-a putut repara. :)


Camasa: Takko
Botine: Stylish Plus


Comentarii

  1. Frumoasa tinuta. Imi place foarte mult sacoul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, ce naspa cu incaltamintea... ele ca design sunt tare tare dragute, pantalonii cu talie inalta sunt frumosi si chiar imi doresc si eu o pereche, dar care sa se aseze asa fain ca la tine. Mai greu la mine sa gasesc o pereche pe dimensiunile mele.
    Camasa e frumusica foc si sacoul cel putin interesant. Imi place!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. am fost tare suparata cand s-au rupt pentru ca le asteptam cu nerabdare... :(
      O sa iti gasesti si pentru tine.. o sa vezi.. si o sa se aseze si mai frumos :)
      Ma bucur ca iti place camasuta.. :) e prima dintre serie mai lunga.. :D ea mi-a deschis apetitul pentru camasi. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. slabanoaga mica!! :))
    sacoul ramane preferatul meu :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) am trait sa o aud si pe asta :)))
      ma bucur ca iti place sacoul. :D
      pupicei :*

      Ștergere
  4. Botinele sunt preferatele mele.
    Superbe!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de produse, sunt foarte frumoase.
    Botinele sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tinuta este foarte frumoasa, cu toate ca eu nu as fi optata pentru jeansi. Botinele sunt superbe, eu cred ca le-as purta continuu. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING