Din nou copii

Hey!
Cred ca ne aducem aminte cu totii de zilele petrecute la gradinita. Stiu si persoane care au mers direct la scoala si au stat acasa, impreuna cu parintii in timpul in care ar fi trebuit sa mearga la gradinita.
Dar mie mi-a placut atat de mult acolo incat mergeam la doua grupe, atat dimineata cat si dupa-amiaza si toate educatoarele imi spuneau "Studenta", din acest motiv. Aveam "cursuri" si dimineata si dupa-amiaza. :))
Imi placea foarte mult cand educatoarea ne aducea plastilina si ne spunea sa ne scoatem la iveala imaginatia si sa cream diverse modele. Imi aduc aminte ca parintii mei imi facusera o placuta dintr-o bucata de lemn, pe care ma puteam desfasura in voie si puteam realiza ce doream eu cu ajutorul plastilinei.

Desi imi placeau papusile foarte mult, aveam si cateva masinute pe care nu le imparteam cu nimeni. Imi aduc aminte si acum cat de mult mi-am dorit o masinuta cu telecomanda de Mos Craciun. Am primit masinuta respectiva si am avut o perioada in care nu ma mai desprindeam de ea. Era rosie si era preferata mea. Mai aveam si masinute din acelea foarte micute, diverse modele, pe care le "colectionam", daca putea fi vorba despre asa ceva la varsta respectiva :))).

Acum au aparut o multime de alte jocuri si jucarii. De multe dintre ele nici nu am auzit dar probabil ca cei mici sunt deja la curent. Am vazut cateva pistoale Nerf tare simpatice dar si alte minunatii si parca de multe ori ma apuca nostalgia si chiar mi-as dori din nou sa imi pot cumpara jucarii fara sa ma simt aiurea. :)

Imi place sa intru la Noriel atunci cand ajung prin preajma macar sa mai arunc o privire sa vad ce noutati au mai aparut. Cred ca sufletul meu de copil vrea sa iasa si sa mai stranga in brate inca o data o papusa vorbitoare. :)



Comentarii

  1. Parca.mi aduc si eu aminte de jucariile din copilarie,de masinute si papusi,de mingi,role si biciclete.pff...tineam alocatia tot anul,strangeam,si in august stiam ca imi pot lua ceva mai consistent.stiu ca eram fascinata de plusuri si de bebelusi care faceau tot felul de chestii si scoteau tot felul dd sunete.tin minte ca aveam la papusi...si aveam si coafor pt ele,le facusem sala de fitness,o bicicleta, dintr-o piesa de la masina,le croiam haine,aveam mai multa imaginatie decat acum :D dar jocurile preferate ramaneau tot cu copii,afara,ba cu mingea,ba ascunsa...era frumos! Stii ce melodie mi.a ramas in cap zilele astea? Vama&Guess Who-Zile fericite..e deosebita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este. am avut o copilarie frumoasa, acum parca cei mici nu mai au parte de acelasi lucru. :)
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING