Cum ne petrecem timpul liber?

Buna, fetelor!
Nu am mai vorbit de multa vreme despre modul in care ne petrecem timpul liber. Si pentru ca anul acesta vacanta de iarna este foarte generoasa (4 saptamani), am decis ca am timp suficient sa abordez si acest subiect. :)
Asadar, vreau sa trec astazi in revista cateva metode prin care eu imi petrec timpul liber sau cateva metode pe care as dori sa le pun (mai des) in practica.

De cand am blogul, cred ca cea mai mare parte a timpului o petrec frunzarind alte bloguri, comentand, notandu-mi anumite idei sau gandindu-ma ce alte teme sa abordez. Ies mai frecvent in oras, de cele mai multe ori pentru a face poze pentru rubrica OOTD. :D Sper ca intr-o zi tinutele mele sa arate asa cum vad eu la bloggeritele de fashion. Deocamdata traiesc doar cu dorinta dar cred ca daca exersez si imi doresc, intr-o zi voi avea un stil care intr-adevar sa merite aratat :)
Mai am si zile in care imi doresc sa realizez machiaje pe care sa vi le arat dar de cele mai multe ori camera imi strica tot ceea ce cladesc pentru ca din cauza blitz-ului, culorile folosite se schimba total. :) Dar trebuie sa trec peste asta si sa continui sa exersez si la acest domeniu.


Citesc foarte mult si cred ca asta nu mai este un secret pentru nimeni. Am dedicat si o rubrica speciala cartilor in care va povestesc despre ultimele lecturi. Nu sunt printre cele mai citite postari dar nu as putea renunta la recenzii. Imi face mare placere sa impart cu voi gandurile mele despre anumite romane si astept de fiecare data noi sugestii din partea voastra.

Filmele reprezinta o alta mare iubire. De obicei urmaresc seriale, cel putin in ultima vreme, dar nici de la filme nu ma dau inapoi. Mai ales cand le privesc in compania iubitului meu. Parca timpul zboara si mai repede si intr-un mod mult mai placut. :)
Acum sunt la sezonul 5 din Dexter, un serial care imi place tare mult. Are atat suspans din plin, cat si momente comice asa ca pentru mine reprezinta un serial perfect. :D

Vara imi place mult sa imi petrec timpul pe plaja. Mi se pare cel mai bun mod de a traversa perioada caniculara. Desi inainte stateam aproape doar in apa, vara ce a trecut am reusit sa stau si pe mal, pentru a capata un bronz dragut de care am fost tare multumita. Pielea mea sensibila isi face mereu de cap si se inroseste dar vara trecuta am reusit sa o imbunez cu ajutorul cremelor si cu reducerea drastica a timpului petrecut pe plaja. :)

Tot vara imi place sa ma plimb si cu bicicleta. Desi stiti ca sunt inca la stadiul de invatacel, mi-as dori ca intr-o zi sa stiu foarte bine sa merg cu bicicleta. Si poate peste cativa ani, cand vom fi casatoriti si vom avea un copil, vom putea iesi in familie sa ne plimbam. Acum exista tot felul de metode si pentru bebelusi. Pot lua un scaun de bicicleta Weeride si ma pot plimba in voie chiar si cu un bebe.

Iarna, imi mai place tare mult sa merg la patinoar. Anul acesta nu am ajuns inca, dar nici vremea nu a fost chiar prielnica. Sper totusi sa nu treaca iarna fara a ajunge macar o data si la patinoar. Mi se pare un mod de relaxare absolut superb si as sta toata ziua pe gheata si nu m-as plictisi. :)






Voi cum va petreceti de obicei timpul liber? :D


Comentarii

  1. beautiful ! :* i am now following u ! Thanks , have nice day :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place postarea ta! De obicei fac și eu cam aceleași lucruri. Și mie îmi place foarte mult să citesc și mă gândeam să introduc și eu subiectul acesta pe blog. Îmi plac de asemenea și plimbările lungi și dese (cheia marilor succese ;;), să practic sporturi atât de vară cât și de iarnă. Îmi place să-mi ocup timpul ca să nu am senzația că viața trece nepăsătoare pe lângă mine :)

    http://lessismorebysimina.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta.. :)
      pai chiar ar trebui sa scrii si tu recenzii.. :) as fi curioasa sa le citesc si sa mai adaug carti pe lista de citit.
      daa.. si eu imi ocup mereu timpul cu ceva.. nu pot sa stau degeaba.. cred ca as obosi.. :)) ai mei mereu imi spun sa stau si eu o clipa dar chiar nu pot.. simt ca trece vremea degeaba pe langa mine. :D
      te pupacesc!

      Ștergere
  3. Love that shirt you are wearing :)


    Do you want my fashion illustration of your favourite outfit? Enter my art giveaway on http://stardustandroses.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. you look great;)
    do you wanna follow me?
    >>> www.redlips-evelinafashion.blogspot.com
    kiss;*

    RăspundețiȘtergere
  5. looking great :)
    followed back with bloglovin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare frumoasa postarea ta! Ai scris cu candoare!:)
    Sa stii ca astept si eu inca o bicicleta incat sa putem sa ne plimbam in 3!

    Pupicei, Diana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult, draga mea Ilda!
      cred ca e superb sa te plimbi in familie.. :D
      eu mai am ceva de invatat dar o sa reusesc la un moment dat sa ma descurc bine singurica. :D
      pupicei!

      Ștergere
  7. Oh good there is no problem ^^
    I am following U !

    RăspundețiȘtergere
  8. great blog, happy new year
    http://www.we-heart-fashion.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Lovely outfit!
    Thanks for following me, following you back :)

    christelpaola.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Hello, keep bloging :)
    Thanks for following me :)
    Sure i want to follow you. Im your new follower.

    cya here :
    www.dreamofparadisebydomi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Lovely photos and post! Thanks for your comment and follow. I'm following you back. Keep in touch. Have a great day.

    noradulce.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  12. This is such a pretty outfit! Great style!

    I am now following you on GFC and would love for you to follow back!

    http://www.stylememoirs.co.uk

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. thank you.. :) I am glad to hear that
      sure I will follow
      kisses!

      Ștergere
  13. la citit si bloguit ne potrivim. la filme mai putin si nu stiu nici sa patinez nici sa ma dau cu bicicleta :)).. iar la plaja niciodata nu ajung de prea multe ori...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai nici eu nu ajung atat de des pe cat mi-as dori... ar fi fost rusinos pentru mine ca tu sa ajungi la Constanta mai des.. :D hihih.. :P
      pupicei!

      Ștergere
  14. hi! thank you
    I am already following you :)
    kisses!

    RăspundețiȘtergere
  15. hi! thank you
    I follow you already. :D
    kisses!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING