Cartea saptamanii: Chirurgul

Buna, fetelor!
Sper ca nu ati uitat de concursurile active pe blog. Pentru cel in colaborare cu FIRMOO, mai aveti timp doar pana maine. Luni vom afla cele 6 castigatoare. Asa ca va astept AICI.
Pentru concursul organizat pe pagina de facebook, in colaborare cu OUTLET PRIX mai aveti la dispozitie inca o saptamana, dar pentru a nu uita, e mai bine sa va inscrieti acum. O puteti face chiar AICI.

Si pentru ca v-am adus aminte despre concursuri, putem trece linistite la subiectul postarii de astazi.

Imi era dor sa citesc o carte atat de repede si uite ca am dat peste Chirurgul si am citit-o la foc automat. Mi-a placut foarte mult si m-a tinut cu sufletul la gura pana la ultima pagina.
Bine ca am fost in vacanta si am putut sa ma bucur de ea asa cum mi-am dorit si am putut sa stau pana tarziu pentru a o termina. :)
Chirurgul, este prima carte dintr-o serie de thriller-e care le au in atentie pe Jane Rizzoli - detectiv si Maura Isles - medic legist. Este si un serial facut dupa aceasta serie, dar din pacate incepe abia cu a doua carte, asa ca intamplarile din acest prim volum nu se regasesc si ecranizate.

In aceasta prima carte nu o avem decat pe Rizzoli (probabil si motivul pentru care nu s-a facut si cateva episoade, pentru ca serialul se numeste Rizzoli & Isles), singura femeie detectiv din departamentul de omucideri.
In urma cu 2 ani, Catherine Cordel, medic chirurg general, a fost singura supravietuitoare a unui criminal in serie, Andrew Capra. Criminalul era de fapt rezidentul ei, iar in noaptea atacului, Catherine a reusit sa scape si sa il omoare pe Andrew.

Dar acum, o noua serie de crime au loc, crime care urmeaza exact tiparul crimelor lui Capra. Noul criminal este numit de politisti "Chirurgul", pentru ca extirpa uterul victimelor sale cu o precizie de chirurg si foloseste catgutul (un tip rezorbabil de fir chirurgical) pentru a opri sangerarea.

Dar se pare ca in centrul atentiei Chirurgului se gaseste Catherine, pentru ca aceasta primeste fotografii cu victimele si mesaje de la criminal, cu scopul de a o ingrozi, inainte de a ajunge si ea pe masa Chirurgului.

Groaza creste cu fiecare minut si toti detectivii sunt in alerta, mai ales unul: Thomas Moore (partenerul lui Rizzoli), care se indragosteste de Catherine, spre dezamagirea lui Rizzoli care incearca sa ii indeparteze pe cei doi.

Oare cine este Chirurgul si cum va reusi Catherine sa scape de noul cosmar la vietii ei? Va las pe voi sa descoperiti, citind aceasta carte, scrisa de Tess Gerritsen.

Din cate am citit pe internet, sunt 10 carti in aceasta serie, dar din pacate la noi au aparut doar 6. Le am pe toate si abia astept sa le parcurg. Sper ca in curand sa apara si celelalte 4, pentru ca nu imi face placere sa las seriile neterminate. :)

Voua va plac aceste carti? Ce genuri preferati sa cititi?

PS: Puteti gasi cartea in libraria online Libris, la pretul de  46,74 lei, beneficiind in acelasi timp si de transport gratuit prin curier rapid. :)

PS2: Miniprix ofera astazi transport gratuit si 50% reduere la Tricouri, pulovere si pantaloni! Sa vedem daca pot rezista sau daca la sfarsitul zilei ma voi alege cu o comanda :D




Comentarii

  1. Ohh, mi-a dat fiori coperta! Pare asa veridic...
    Nu am mai citit de mult timp o carte de acest gen; a fost o perioada cand ma dadeam in vant dupa ele!
    Cred ca daca m-as inhama sa o citesc, m-ar captiva! :)

    Noi doua am fost azi pe aceeasi lungime de unda in privinta subiectului postarilor... :D

    Multi pupici, Dia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. chiar te-ar tine in suspans.. :) daca ai ocazia.. sa ii dai o sansa.. :)
      te pupacesc!

      Ștergere
  2. great post ! like the cover :)
    follow you back now ;)
    xx
    veronica

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING