Collective Haul

Buna fetelor!
In ultimele zile s-au adunat mai multe produse pe care le-am cumparat, sau le-am primit, asa ca m-am gandit sa vi le arat si voua, in ideea ca poate va ajut sa va decideti, va inspir, sau doar imi puteti spune in comentarii daca doriti sa aflati mai multe detalii despre un anumit produs si eu o sa incerc in cel mai scurt timp sa testez si sa scriu review despre produsul sau produsele respective.
Va fi o postare lunga, asa ca sper sa aveti rabdare sa parcurgeti tot. :)

Cea mai importanta componenta a haul-ului de astazi o reprezinta comanda Dacic Cool pe care am primit-o ieri. Cu o mica intarziere si cu putin stress am intrat in sfarsit in posesia produselor comandate pe Dacic Cool. Planuiam comanda asta de mai mult timp si cand mami mi-a spus ca are si ea nevoie de cateva produse, atunci nu am mai ezitat si am comandat produsele pe care le doream amandoua.
Aceasta este partea mea de comanda si include destul de multe produse. Nu prea am respectat Project Pan-ul dar tinand cont ca nu am mai cumparat nimic de foaaaarte mult timp.. am zis ca merit si eu un pic rasfat.. :D:D
-Omega 3 & Omega 6 Vegetal - 20 lei pentru 60 capsule. Le voi imparti cu mami. Eu le folosesc mai mult pentru partea cu memoria si concentrarea, dar sunt bune la mult mai multe chestii.
-Ceai de Salvie si Topinambur Antibalonare - 3,72 lei. L-am ales pentru ca ma balonez foarte rapid si e un disconfort prea mare asa ca am zis ca merita incercat.
-Gel antiacneic Pure Skin - Gerocossen - 15,28 lei. Nu am acnee dar ma confrunt cu multi monstruleti si cred ca acest gel ma va ajuta. Sper sa nu ma insel.
-Gel Bio pentru igiena intima feminina - Apimond -19 lei. Am citit un review pozitiv despre el la Aurora Toma si am zis ca trebuie sa il incerc si eu :D
-Crema Stop Sebum Pure Skin - Gerocossen - 15,28 lei - daca la capitolul acnee stau cat de cat ok, cu sebumul in schimb am o mare problema. Mai ales in perioada asta a anului. Asa ca sper sa vad rezultate
-Gel dupa epilare Epifin - Hofigal - 8,05 lei. Tot Aurora este vinovata si pentru cumpararea acestui gel. :D Cautam ceva remedii pentru iritatiile post epilare si review-ul ei m-a convins.

Pentru ca am avut comanda de peste 60 de lei am primit si Spirulina. Oricum cea pe care o aveam este pe sfarsite asa ca este binevenita.
Si pentru ca ma cheama Diana. .:D:D si cei de la Dacic Cool au avut o promotie pentru cele cu acest nume am mai primit un gel de dus cu Piersica si Avocado de la Gerocossen care miroase suuuperb. Abia astept sa il incerc.

Am mai primit si patru mostre de After Sun gel tot de la Gerocossen. Le voi folosi cu siguranta cand voi mai ajunge la Constanta. :)
Toate produsele au fost in punga Gerocossen pe care o vedeti sub produse. :) Mie imi plac mult pungile de acest gen, asa ca ma bucur sa o am si pe aceasta. :)

Tot la capitolul cosmetice am mai cumparat ieri din Penny si acest deodorant Rexona. Are mirosul un pic prafos dar protectia este buna pana acum. Inca il mai testez:
Am primit si premiul castigat pe blogul Alinei. Este vorba despre un sapun lichid cu portocala si menta de la Enliven. Miroase asolut delicios. Multumesc Alina pentru sansa de a incerca acest sapun lichid :*
Astazi m-a mai vizitat un curier. Si ma bucur pentru ca a venit la timp pentru a introduce in acest haul si urmatorul produs.
Noua mascara de la Avon - Mega Effects. Este o mascara diferita fata de cele obisnuite. Am castigat-o la concursul organizat pe pagina de facebook Avon. Ma bucur tare mult ca o pot testa. Poate saptamana viitoare am timp sa ii scriu si un review.

Cam atat a fost partea de cosmetice. Dar haul-ul nu e nici pe departe gata. :)))
Urmeaza sectiunea de carti:
Am mai cumparat 3 carti din seria Agatha Christie care apare impreuna cu ziarul Libertatea. As vrea sa le iau pe toate pana la sfarsitul seriei, pentru ca oricum pe primele nu le-am prins. :D
Si pentru ca imi place mult cum scrie Agatha Christie, atunci cand am vazut aceste carti la un anticariat de langa Tomis, m-am grabit sa le cumpar. Erau mai multe dar a zis sa ma rezum la trei deocamdata. 15 lei toate cele 3 carti.
 Si daca tot am ajuns la Inmedio, cum era sa plec de acolo cu mana goala? Am ales Omul din Umbra de John Katzenback, un thriller pe care abia astept sa il citesc :) A costat 10 lei asa ca am facut afacere buna. :D
Zilele trecute am primit si aceasta carte de la Libris. Este a treia carte Chimie perfecta si mi-o doream enorm. Mi-au placut atat de mult primele doua, asa ca stiam ca si aceasta va fi la fel de buna. Si Libris ma ajuta sa o citesc. :)
Deja m-am apucat de ea asa ca in scurt timp sa va asteptati si la recenzie. :D

Am terminat si partea de carti, asa ca mai avem doar un pic pana la final. :D
Am cumparat astazi si doua pensule pentru nail art. Nu sunt cine stie ce, dar aveam nevoie de una dintre ele pentru manichiura pe care o pregatesc pentru maine.
Cea din stanga este pentru modele one stroke iar cea din dreapta are varful foarte subtire. Fiecare a costat 2 lei.

Dupa ce am vazut un filmulet pe Youtube in care o fata isi facea un coc super simpatic cu ajutorul unui burete de coc, am mers la magazinul din orasul meu si am facut ceva cumparaturi.
-Burete pentru coc - 4 lei - l-am folosit pentru a-mi face cocul de aici
-pieptan cu o coada de metal - 5 lei
-agrafe mari - 2 lei
-agrafe mici - 1,5 lei
-perie - 10 lei
-elastice micute - 2 lei
-elastice mari - 1 leu - 5 bucati

Primii cercelusi sunt primiti de la iubitul meu. Sunt tare finuti si imi place mult pietricica verde. :D
A doua pereche este primita de la Luxury Gifts. :)

Gata! :D Asta a fost haul-ul meu de astazi. Sper sa ati rezistat sa parcurgeti intraga postare. Si sper ca nu v-am plictisit prea tare.

Voi ce ati cumparat in ultima perioada?



Comentarii

  1. astept review la rimel
    te invit la concurs
    http://irinacosmetice.blogspot.ro/2013/08/o-ora-de-relaxare-si-concurs.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa reusesc sa il scriu saptamana viitoare.
      multumesc pentru invitatie
      pupici!

      Ștergere
  2. iii cate lucruri frumoasa :) sa te bucuri de ele

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. O gramada de bunatati! Abia astept sa iti citesc parerile despre fiecare in parte! :))
    Sa le folosesti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. abia astept si eu sa le folosesc si sa imi formez cate o parere despre fiecare
      pupici!

      Ștergere
  4. Asta da haul! :) Eu sunt curioasa de gelul de dus de la Gerocossen, din iarna ma tot gandeam sa il comand. Sa le folosesti pe toate cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa il folosesc cat de curand. Deocamdata am deschise deja vreo 4 geluri de dus.. :D dar pentru ca esti asa curioasa, o sa il folosesc la urmatorul dus si o sa iti spun mai multe despre el
      te pupic!

      Ștergere
  5. Sunt curioasa daca e bun gelul antiacneic si crema stop sebum:D
    Sa te bucuri de produse si spor la citit! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. abia astept sa le folosesc si eu
      sper sa fie bune
      o sa le fac review
      ms mult de tot
      te pupic!

      Ștergere
  6. recunosc, m-am holbat la gel :)))

    si apoi la prima pereche de cercei.


    nu-i gata sapunul lichid?


    sa le folosesti/porti/citesti cu cea mai mare placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te cred.. :D:D chiar miroase genial
      inca nu e gata pentru ca am altul terminat pe jumatate deocamdata si dupa ce il termin abia astept sa ma bucur de acesta cu portocale si menta.. :X
      ms mult de tot
      te pupic!

      Ștergere
  7. te-ai rasfatat, nu gluma! Sa le folosesti pe toate cu placere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-am rasfatat... :D cam mult.. :D
      multumesc mult de tot
      te pupic!

      Ștergere
  8. Iuuui, ce de chestii dragute!! :)
    M-ai tentat cu gelul de dus, dar nu nu nu, nu pot sa mai iau inca unul, deja sunt prea multe :D
    Ce de carti ti-ai luat, spor la citit :*
    Sunt curioasa sa vad ce model ai pregatit cu cele 2 pensule, mai e doar un pic pana la ora 12 ;))
    M-am indragostit de cercelusii tai <3
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un gel de dus poti sa cumperi.. doar sa fie numai unul.. :D:D
      multumesc mult.. deja m-am apucat de carti.. :D
      te pupic!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING