Review - Toner Antiage Resveratrol & Hialuron

Buna fetelor!
Mai avem putin pana la weekend... si sambata am si eu ultimul examen. Abia astept sa scap de el si sa ma pot relaxa in voie.
Stiu ca poate v-am batut la cap cu examenele mele dar ma bucur cand mai scap de cate unul si de aceea va spun si voua.. :D
Dar, ca sa nu o mai lungim.. vreau sa vorbim astazi despre Tonerul pe care mi l-am facut singura, dar bineinteles, cu ajutorul celor de la Elemental, care au fost foarte draguti si mi-au oferit ingredientele, reteta si ustensilele necesare.

Aspectul si culoarea le puteti observa chiar voi datorita recipientului care permite vizualizarea produsului.
Mie imi plac foarte mult astfel de recipiente pentru ca imi place sa stiu exact cat produs mai am.
Mirosul nu este unul din preferatele mele dar nu am nici o problema cu el, deoarece in maxim 1-2 minute de la aplicare, nu se mai simte nici macar o urma.
Consistenta este foarte interesanta. Eu folosesc toner-ul aplicandu-l pe o discheta dupa care sterg tenul. Si este o senzatie tare placuta, de alunecare. Cred ca aceasta consistenta se datoreaza acidului hialuronic, care a capatat un aspect gelatinos atunci cand l-am adaugat peste celelalte ingrediente. Dar imi place mult acest aspect. :D

Am introdus tonerul in rutina mea zilnica de cand l-am primit si sunt tare multumita de el. Nu am avut reactii neplacute, dar nici nu pot spune ca am un ten sensibil. In schimb am un fel de iritatie pe frunte care imi da batai de cap, iar acest toner m-a ajutat sa ii reduc din aspectul neplacut asa ca eu ma declar multumita.
Sunt sigura ca daca il voi folosi in continuare, rezultatele vor fi si mai bune asa ca nu o sa renunt la el.

Despre ingrediente nu mai am ce sa va spun, pentru ca, asa cum stiti, toate sunt naturale.
Imi place foarte mult faptul ca stiu exact ce contine tonerul si astfel sunt sigura ca tenul meu are parte doar de ingrediente foarte bune.
Mi-a facut mare placere si sa imi creez singura acest produs si sigur voi folosi restul ingredientelor pentru a mai realiza toner. :)


Voi ati folosit pana acum ingrediente de la Elemental pentru a va crea singure produsele?
Aici gasiti si o multime de retete pe care le puteti urma pentru realizarea produselor dorite, stiind astfel exact ce ingrediente ati folosit.


Comentarii

  1. vad ca avem cam aceeasi parere :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Acidul hialuronic cu masa moleculara mare ramane la suprafata pielii, in timp ce acidul hialuronic cu masa moleculara foarte mica patrunde in straturile adanci ale dermei si o hidrateaza. Pentru mai multe detalii:
    http://produse-cosmetice-bio.ro/product/2861/acid-hialuronic-cu-masa-moleculara-foarte-mica-1-g.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING