Ce luam cu noi in vacanta?



Buna fetelor!

Vacanta de apropie cu pasi repezi si doar eu stiu cat de mult imi doresc sa vina odata.. :)  Ma simt obosita si chiar am nevoie de cateva saptamani de relaxare completa in care sa nu ma mai gandesc la nimic decat poate la cartea pe care o citesc sau filmul pe care vreau sa il vizionez.
 
Si  tocmai pentru ca este atat de aproape vacanta, m-am gandit sa vorbim astazi despre ce bluze de vara
si topuri  dama elegante luam cu noi atunci cand plecam la mare.

Am aruncat un ochi in magazinul online Erry si am gasit cateva hainute dragute pe care sa vi le arat si voua.

Primul pe lista mea ar fi acest Top cu imprimeu funny. Avem nevoie de asa ceva in vacanta pentru ca este usor de purtat si de asortat. Nu este deloc pretentios si este exact topul de care am nevoie pentru a merge la plaja sau la o plimbare prin magazine.. :) La cat este de lungut, cred ca merge frumos si singur, doar peste costumul de baie in doua piese.


Am mai adaugat pe lista aceasta bluzita tare draguta. Imi plac dungile si cred ca sunt inspirate pentru a fi purtate la mare. De obicei nu ma impresioneaza bluzitele stil fluture, dar aceasta imi place.
link
As mai lua cu mine si o tunica dama. Chiar daca are maneca lunga, eu as purta-o seara pentru a ma feri de tantari dar si de briza racoroasa. Este dintr-un material usor, fluid si nu cred ca mi-ar fi cald purtand-o. Oricum mie imi place foarte mult genul acesta de bluzite.

Si nu in ultimul rand, pentru o iesire tarzie alaturi de prieteni, avem nevoie de ceva un pic mai elegant si am ales acest top albastru care s-ar potrivi de minune.

Aceastea ar fi doar cateva dintre lucrurile pe care le-as lua cu mine in vacanta. Dar voi urmari si pagina de facebook Erry pentru a fi la curent cu ultimele aparitii.

Voi ce tipuri de bluze si topuri preferati sa purtati vara?







Comentarii

  1. Cum adica ce luam cu noi in vacanta? O carte supeeeer... Romanul se numeste "Mireasma trandafirilor salbatici" de Sorina Popescu si este mai mult decat imbietor, uneori lipsit de inhibitii, te atrage cu o forta magnetica de nestapanit. Ah, si ce mult mi-a placut contele cu ochii lui fascinanti, albastri, un personaj pe care mi l-as fi dorit real, chiar asa infatuat si plin de vicii cum este el (doar este englezoi si are un conac superb - mare parte din actiunea romanului se petrece in Anglia).

    Girls, v-am facut curioase? Uite unde gasiti cartea asta http://www.librarie.net/carti/189247/Mireasma-trandafirilor-salbatici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING