Wishlist SheInside


 Bună fetelor!
 V-am arătat prima mea comandă la SheInside. Mi-au plăcut prodsele, așa că am îndrăznit să fac un wishlist provizoriu pentru o viitoare comandă.
 Deși până la momentul respectiv este foarte posibil să mai apăra multe alte produse minunate, eu vă arăt că îmi place în acest moment.
 Am vrut inițial să vă arăt doar o bluziță și un pantalon, dar când am început să răsfoiesc paginile nu m-am putut abține doar la 2 piese, așa că am pregătit pentru voi mai multe poze. :D
 
 Pentru început vă arăt câteva bluzițe stil cămăși, din materiale fluide și finuțe, care sunt perfecte pentru căldurile ce se anunța, dar nu numai. Am ales și câteva modele cu mâneca lungă, mai potrivite pentru primăvară-toamnă.
 1 2 3 4 5 6
 Îmi plac mult imprimelurile celor două cămăși, arată absolut fabulos.. :X


 Am mai ales să vă arăt două obiecte vestimentare care mie mi-au atras atenția într-un mod plăcut.
 Este vorba despre un puloveraș foooarte lejer și relaxant. Ador astfel de pulovere. Aș sta în ele toată ziua.. :D Și mi-a mai plăcut o hăinuță tare simpatică, scurtă și cu glugă îmblănită. Arată foarte bine pentru o toamnă târzie și friguroasa :X
1 2
 M-am mai uitat și după pantaloni scurți. Pentru că dacă tot vine vara, trebuie să fiu pregătită. Deși nu îi port în mod abuziv pentru că am impresia că nu îmi vin bine, am găsit totuși câteva perechi foarte frumoase. Sunt modele mai speciale din materiale pe măsură care cred că arată foarte bine. Am ales și câteva perechi de blugi pentru că totuși nu mă pot despărți de ei.
 
 Nu am mai avut timp însă, să editez și pozele cu pantalonașii, așa că vă las mai jos linkurile spre cei despre care vă vorbeam:
1 2 3 4 5 6
 Vouă care vă plac mai mult? Și cu ce i-ați asorta?



Comentarii

  1. Imi plac mult bluzitele si cred ca ar merge la o fusta stil creion :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce faina e haina :), desi sa fiu sincera, ma bucur ca am dat jos hainele groase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ador haina.. doar ca e stock foarte mic.. :((
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING