Stil de viata

Buna fetelor!
V-am mai vorbit despre dans si cu alta ocazie si stiti deja cat de mult mi-ar fi placut sa urmez cateva cursuri de dans pentru amatori.
Am cautat mai multe detalii pe diferite site-uri, printre care si scoaladedans.info si am ramas placut surprinsa de cuvintele frumoase pe care autorii le scriu despre dans. Si sunt de acord cu tot ce spun ei. Intr-adevar atunci cand faci ceea ce iti place, locul respectiv devin un loc magic si nu mai simti oboseala, nu mai simti neplaceri sau altele. Daca in schimb esti fortat de parinti sau poate uneori de lipsa unei alte optiuni, totul va fi o corvoada si te va consuma incet, incet pe dinauntru.
Si nu ma refer aici numai la dans ci la toate in general. De la facultate si pana la un job definitiv, de la activitati extracuriculare si pana la hobby-uri.
Pe langa faptul ca promoveaza dansul, acest site aduce un aport si asupra stilului de viata in general. Sunt scrise cuvinte frumoase care merita urmate si merita apreciate.
Ne indeamna sa facem totul din suflet, sa nu ii lasam pe altii sa ne conduca, sa nu dam prioritate decat sentimentelor. Daca nu simtim ca ceva e potrivit pentru noi, daca nu simtim ca facem cu drag, atunci totul este o risipa. O risipa de timp, de concentrare, de nervi chiar.
Trebuie sa ne gandim bine ce ne dorim si sa facem orice pentru a ne urma visul.
Este important sa faci din job sau din hobby un stil de viata si sa il urmezi daca asa simti. Pentru ca altfel, stilul tau de viata va fi unul total eronat si total diferit de adevarata ta personalitate.

Eu acum fac ceea ce imi doresc si sincer nu ma vad facand altceva. Desi prietenul meu a fost cel care mi-a spus ca as fi potrivita pentru aceasta cariera, ii multumesc pentru asta. Mie imi placea mult ideea dar nu credeam ca m-as fi descurcat. Dar acum imi place si nu cred ca m-as fi descurcat facand altceva.. :)

Asadar, fetelor, daca aveti un talent sau o dorinta, nu va negati sansa de a o cultiva. Nu veti sti niciodata ce lucru frumos ar fi putut rasadi. Si nu vrei sa traiesti mereu cu dorinta.

Comentarii

  1. din pacate viata e prea scurta sa reusesti sa implinesti toate dorintele :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. asa este... si de aceea macar atunci cand avem ocazia... sa ne urmam dorintele.. :)
      pupicei :*

      Ștergere
  2. Cu adevarat, trebuie sa facem cea ce ne dorim pentu a fi fericite cu noi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. ca sa putem fi implinite, trebuie sa facem tot ce putem pentru a ne urma visele.. chiar daca nu vom reusi probabil sa le implinim pe toate.. :)
      pupicei!

      Ștergere
  3. Nu e chiar asa usor precum ar putea parea.Unele vise chiar nu pot fi implinite oricat de mult ti-ai dori sa devina realitate.Eu sunt o persoana pozitiva de felul meu dar acum sunt si realista.Am avut o perioada in care am trait mai mult imaginandu-mi lucruri practic imposibile,speram ca intr-o zi vor prinde contur si uite asa am pierdut un timp care nu se va mai intoarce,timp pe care l-as fi putut petrece facand lucruri palpabile,reale.Insa fiecare experienta traita e o lectie de viata...iar eu mi-am dat seama la timp,din fericire,ca trebuie sa profiti de fiecare clipa oferita de prezent pentru ca nu se stie ce-ti aduce viitorul.
    O zi linistita sa ai!Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate, nu se pot realiza chiar toate visele.. dar depinde de noi ce cale vrem sa urmam. Eu ma refeream la faptul ca nu trebuie sa alegem un alt drum sau sa ii lasam pe altii sa aleaga in locul nostru. Pentru ca mai tarziu vom regreta si vom face fata cu greu noilor situatii. dar daca facem alegerea corecta pentru noi, totul ne va fi mult mai usor.. :)
      pupicei!

      Ștergere
  4. Da in functie de ceea ce putem si mijloacele necesare sa ne indeplinim visele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. nu putem face chiar orice.. :) dar unde tine de noi, e ok daca incercam :)
      pupici!

      Ștergere
  5. Ai dreptate,trebuie sa ne urmam visele,dar sa fim rationali si sa avem vise realizabile.Daca nu facem un lucru din placere,mai bine nu-l facem.Asta e parerea mea.Ca este vorba de job,hobby sau orice altceva,trebuie sa ne placa acel lucru pentru a-l face bine.
    Gata,nu mai scriu :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. sunt total de acord cu tine.. mai bine facem un lucru de placere sau nu il mai facem deloc.. :)
      pupicei!

      Ștergere
  6. tare mi-ar placea sa stiu sa dansez ca lumea :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt total de acord!Superba postare!Si sincera:):*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING