Mini-Haine pentru Mini-Oameni

Buna fetelor!
Credeati ca numai noi suntem procupate de aspectul pe care il avem atunci cand iesim pe strada? Ei bine, cei mici ne-o iau inainte si la acest capitol.
Cautam ceva de imbracat pentru verisoara mea de 6 luni si am dat peste un magazin online destinat hainutelor pentru bebici (http://babycatwalk.ro/).
De fapt, este un magazin care are toate cele necesare pentru un omulet de doar cateva luni. De la hainute si accesorii, pana la produse personalizate, produse pentru masa si baie, parca ar fi lumea copiilor.
Am ramas uimita, dar intr-un mod placut :) cand am vazut cate minunatii se gasesc acum pentru cei mici. Nu ma asteptam sa gasesc gentute, papioane, palarii inflorate sau esarfe pentru cei mici. Este ca un univers diferit, intr-o alta dimensiune, special pentru cei mici.


Sincera sa fiu, ma bucur ca exista asa ceva pentru ca si eu vreau ca bebelusul meu sa fie aratos si sa fie admirat de alti bebelusi.. :)))
Dar ma amuz cand ii vad asa bine imbracati, de parca ar fi oameni de afaceri in miniatura.. :))
Ramai de-a dreptul cu gura cascata cand vezi toate hainutele si toate accesoriile la dimensiuni atat de micute. Te uiti la ele si nu poti sa crezi ca cineva chiar are nevoie de marimi atat de micute.. :X
Astia ma gandeam ca ar arata bine in picioarele grasune ale Irinei, pentru ca asa o cheama pe mititica despre care va spuneam la inceput.
Dar sunt atat de mult lucruri dragute, incat nu mai stii pe care sa le alegi, atunci cand trebuie sa cumperi doar un singur lucru.
Si acestia sunt adorabili:
Au chiar si o sectiune de rochite de gala. Rochite care arata ca si cum ar putea fi purtate doar de papusi, atat sunt de micute.
Dar, daca stau sa ma gandesc si bebelusii par niste papusele vii. Sunt micuti si fragili si necesita mult grija si mai ales iubire.

In concluzie, e foarte greu sa aleg ceva pentru cea mica, atunci cand vad atat de multe lucruri dragute. Dar o sa fiu nevoita sa ma decid in cele din urma.. :)
V-am pus pe final poza cu acest bebelus adorabil imbracat intr-un Tutu pe masura.. :)
Sper sa va faca ziua mai luminoasa :)









Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING