Ce rochii de seara preferati?

Buna fetelor!
Hello girls!

In ultimele zile v-am tot aratat o multime de rochii frumoase si cred ca o sa continui sa fac asta pana la sfarsitul saptamanii, pentru ca am gasit pe acelasi site o multime de rochii adorabile care merita sa fie aratate. Imi place mult sa fac o selectie din fiecare categorie si sa vi le arat si voua. Din pacate nu vi le pot arata chiar pe toate si incerc, cu greu, sa ma limitez cat mai mult cu putinta. Dar, ati vazut ca nu imi iese de fiecare data si ma intind cu mai multe colaje.
In the last days I have shown you a lot of beautiful dresses and I think I'll continue to do that until the end of the week, because I found on the same site plenty of adorable dresses that deserves to be shown. I like to do a selection in each category and to show you too. Unfortunately I can't show you all of the dresses and I try hardly to limit myself as much as I can. But, have you seen that not always I can and every time I show you several collages.

Astazi am pregatit pentru voi o serie de rochii simple de seara. Sunt superbe si le-as purta cu siguranta la o nunta sau la un alt eveniment. Din pacate pe la noi cel mai des au loc nuntile fata de alte evenimente la care sa putem purta astfel de rochii. Dar ne multumim si cu acestea si incercam sa facem o figura buna acolo unde mergem.
Today I have prepared for you a series of simple evening dresses. They are gorgeous and I'd definitely wear to a wedding or other event. Unfortunately in our country the most common event are the weddings. But we are thankful for them and try to make a good figure wherever we go.

Am ales sa fac doua colaje. In primul am selectionat rochii in culori aprinse de albastru, burgundy, dar si cateva rochii in nuante palide de roz.
I chose to make two collages. First I selected dresses in bright colors of blue, burgundy, but also a few dresses in Pale shades of pink.

Mie imi plac enorm toate, dar preferata mea ramane prima:
I like enormously all but my favorite is the first one:
M-am indragostit de aceste rochii, de materialele din care presupun ca sunt confectionate si de croiul impecabil.
Cele in nuante palide sunt atat de fine si cred ca ar arata foarte bine pe orice fata. Sunt rafinate si de bun gust.
I love these dresses, materials from which I guess are made and the impeccable cut.
The pale shades are so delicate and I think it would look great on any girl. Are refined and good taste.


Am mai ales pentru voi inca un colaj, de data aceasta am folosit ca si culoare predominanta nude-ul. Unele rochii sunt chiar albe dar toate arata superb.
I chose for you another collage, this time I used as a predominant color nude. Some of the dresses are even white but they all look gorgeous. 
Cred ca acestea din urma merg purtate chiar si de o miresica ce isi doreste o rochie simpla, fara prea mult pretentii. Mi se par rafinate, delicate si potrivite chiar si pentru ziua cea mare.
Oricum, aceste rochii pe nuante de nude, alb, nu prea merg purtate la o nunta pentru ca nu ne dorim sa ne confunde lumea cu mireasa. Poate doar la un cocktail sau la un eveniment elegant, altul decat nunta (asta doar in cazul in care nu e nunta noastra :D)
I think these can be worn even by a bride that wants a simple dress, without too much claim. They seem refined, delicate and suited even for the big day.
Anyway, these dresses on the shades of nude, white, can not too be worn to a wedding because we don't want the people to confuse us with the bride. Maybe just at a cocktail party or a stylish event, other than the marriage (that's only if it's not our wedding:D)


Ce spuneti despre alegerile mele de astazi? Pentru care rochie a-ti opta voi?
What about my choices today? What dress is your favorite?


Comentarii

  1. Deci: cea albastra si cea roz cu voal transparent sunt geniale si le ador!Tare mi-ar placea sa am si eu una din aceea <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deja te vad imbracata cu una asemanatoare.. sa strangi banuti si sa iti iei la urmatoarea comanda
      pupici!

      Ștergere
  2. Primele două din colajul de sus sunt superbe! Nu m-aș supăra să am ceva de genul acela în dulap :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi plac foarte mult acelea. .:D
      nici eu nu m-as supara sa le am.. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Ultima si prima sunt preferatele mele din colajele tale :)

    RăspundețiȘtergere
  4. A doua din cele postate de tine. :)
    Te astept si pe blogul meu, daca vrei ne putem urmari reciproc sau adauga in blogroll. Let me know! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. A doua din prima poza imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place una din rochitele alese de mine.. :)
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING