Cartea saptamanii: Reversul Medaliei

Hello, Hello
Iar am decalat Recenzia dar v-am spus in postarea de mai devreme din ce motive. Ieri am petrecut o zi superba alaturi de ce dragi si nu m-am incumetat sa ii parasesc pentru a scrie pe blog.
Dar astazi reintram in normal si vorbim despre Reversul Medaliei, o carte scrisa de Eric Adams.

Am gasit cartea in biblioteca parintilor si m-a atras titlul, asa ca am inceput sa o citesc. Asta se intampla acum mai multi ani, dar mi-a placut mult romanul si de aceea vreau sa va spun cate ceva despre el, astazi.

Este o carte plina de actiune, thriller chiar, pe care o recomand din toata inima pentru cititorii acestui gen. In prim plan il avem pe scriitorul Jordan Stone care profita de momentele urate din viata oamenilor pentru a crea cele mai interesante carti si filme. Se bazeaza pe crimele si nenorocirile altora pentru a-si construi averea. Dar in curand, propria sa viata va fi in atentia tuturor. Si asta pentru ca fiul cel mic al lui Jordan este rapit chiar din fata casei, in timp ce acesta se juca.
Dar ceea ce isi doreste de fapt rapitorul, este ceva cu totul iesit din comun. Nu vrea sa ii faca rau baiatului, nu isi doreste nici macar bani. Isi doreste doar..... mainile lui Jordan. Vrea prin aceasta cerinta sa ii arate ca acum se afla la mana rapitorului dar daca va executa, Jordan nu va mai continua sa scrie.
FBI-ul intra in actiune si incepe o lunga cautare a vinovatului, o cautare pe muchie de cutit si contra cronomentru. La un moment dat, rapitorul le arata ca el este cel care controleaza de fapt totul. Le omoara pisica si o lasa pe noptiera (daca imi aduc bine aminte), intr-o scena macabra. In afara de scena in sine, rapitorul le transmite faptul ca are oricand acces la casa lui Jordan.

Cine este de fapt criminalul si ce se va intampla cu mainile scriitorului, va las pe voi sa aflati citind Reversul Medaliei.
Gasiti cartea la anticariat la preturi destul de micute. :)






Comentarii

  1. Oooo,foarte interesant!:)Adevarat thriller!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. asa sunt si eu.. cand vad.. imediat imi doresc sa citesc si eu
      Abia ma pot abtine cand intru intr-o librarie.. :d
      pupici!

      Ștergere
  3. E interesanta:)
    join my giveaway(s): http://aboutwomenandnotonly.blogspot.ro/2013/05/giveaway-oasapcom-about-women-and-not.html

    RăspundețiȘtergere
  4. pare foarte interesanta, probabil mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. cred ca ti-ar placea.. daca o gasesti, sa nu o ratezi
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING