Favoritele Lunii Iunie

Buna dimineata, fete frumoase!

Deja suntem in a 5-a zi din luna Iulie si abia vorbim despre favoritele lunii trecute. Insa niciodata nu este timpul pierdut.
Au trecut cateva luni in care nu am vorbit despre favorite pentru ca in mare parte am folosit aceleasi produse si nu voiam sa vi le prezint pe aceleasi in fiecare luna.



Insa in iunie am facut cateva descoperiri plus cateva produse pe care le-am redescoperit si le-am reintrodus in rutina mea zilnica.

Dar cu toate astea, sunt putine produsele spre care m-am indreptat in mod constant. In general am alternat multe produse din aceeasi categorie, astfel ca nu le pot incadra pe toate in favoritele lunii.



Sa trecem insa la treaba:


Thickening Shampoo Citrus Squeeze de la Madre Labs, este cu siguranta primul pe lista de favorite. L-am cumparat de pe iHerb, din categoria de Trials, la doar 12 lei pentru 414 ml si am ramas foarte placut impresionata de el inca de la prima utilizare.
Neaparat trebuie sa ii scriu si un review separat pentru ca am destul de multe sa va povestesc despre el. :) Deocamdata trebuie sa stiti ca imi place extraordinar de mult si ca l-as recumpara oricand.

Urmeaza Apa Micelara de la Nivea din care mai am foarte putin si care imi place foarte mult. Imi e tare draga si cu siguranta as recumpara-o. Ei deja i-am dedicat o postare pe care o puteti citi aici.


Din categoria de machiaj am patru produse spre care am intins mana de fiecare data cand ieseam undeva, asa ca era absolut necesar sa le includ la favorite.

Mascara Volum Build de la Oriflame este o iubire mai veche ce mi-a reintrat in rutina.

Kit-ul pentru sprancene Brow This Way de la Rimmel este una dintre cele mai bune descoperiri din ultima perioada. Imi place la nebunie ceara din acest kit pe care o folosesc aproape zilnic. Cu siguranta l-as recumpra, mai ales ca are si un pret foarte mic. Nu stiu sigur cat costa separat, eu l-am luat la 20 de lei impreuna cu o mascara Rimmel. :)

Primer-ul Tone Adjusting de la ELF face parte din colectia mea de machiaj de vreo 2 luni dar am inceput sa il folosesc mai mult in ultima luna, dupa ce s-a terminat primer-ul anterior. Imi place cum se comporta pana acum si poate o sa ii pregatesc si un review.

Rujul meu favorit in luna iunie si probabil ca va ramane favorit si in luna iulie, este Velvet Matte Lipstick de la Golden Rose, in nuanta 14. Este un roz prafuit absolut superb, care se potriveste de minune intr-o multime de situatii.


Inca o descoperire minunata pe care am facuta in ultimele doua luni este si buretelul Konjac de la EcoTools. De cand l-am cumparat nu imi mai vad rutina de curatare a tenului fara el. Imi curata atat de bine toate impuritatile incat ma gandesc cum am putut sa stau fara el pana acum.
Cu siguranta as vrea sa mai incerc si alti buretei Konjac sa vad diferentele dintre diferite branduri, dar la conceptul in sine nu voi mai renunta. :)


Si ca sa incheiem intr-o nota umoristica, filmul meu favorit de luna trecuta a fost Inside Out:


Daca nu l-ati vazut inca si daca va plac animatiile, nu-l ratati pentru ca este genial! Mie mi-a placut la nebunie. M-a amuzat dar m-a si facut sa inteleg unele lucruri. :)


Acestea fiind spuse, am ajuns si la final! Mi-as dori sa imi spuneti in comentarii ce produse favorite ati avut voi in luna iunie!


Comentarii

  1. am s eu samponul madre labs, dar doar ce am inceput sa-l folosesc. imi -0place mult mirosul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa iti placa si tie la fel de mult. Chiar sunt curioasa sa imi spui cum ti se pare dupa o folosire mai indelungata :)

      Ștergere
  2. Si mie imi place super mult kit-ul pt sprancene de la Rimmel, la fel de bun mi se pare si cel de la Elf! pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l.am incercat pe cel de la elf dar ma bucur sa aud ca este la fel de bun. Te puup!

      Ștergere
  3. Eu folosesc buretii konjac de pe Aliexpress, sunt sub 1$. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca mi.ai spus. O sa arunc si eu o privire :)
      Pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING