Review: Demachiant Bifazic Garnier

Buna dimineata, fete frumoase!
O noua saptamana incepe, sptamana mea de vacanta! Sper sa o pot trai din plin si sa nu treaca intr-o clipita asa cum se intampla de obicei.

In weekend am fost foarte prinsa de tenis, a avut loc primul tur Fed Cup si meciurile dintre Romania si Cehia s-au desfasurat chiar la Cluj, in Sala Polivalenta. Mi-as fi dorit sa pot ajunge acolo dar a fost bine si sa le urmaresc la Tv. Romania nu a reusit sa treaca de echipa Cehiei, fiind spulberate la propriu in etapa de Dublu. La simplu Simona Halep si Monica Niculescu au adus fiecare cate un punct, lasand greul deciziei in mana fetelor de la Dublu care din pacate nu au reusit sa treaca de echipa Cehiei.

Dar atat despre sport! Sa trecem la subiectul postarii de astazi si anume la Demachiantul Bifazic de la Garnier:


Am o poveste tare interesanta cu acest produs, o relatie hate-love despre care vreau sa va povestesc si voua, ca sa puteti intelege mai bine despre ce vorbesc. :)

Am cumparat acest produs in urma cu destul de muuult timp, de la Aoro, pentru ca eram tare incantata de lotiunea micelara de la Garnier (sunt in continuare) si am considerat de cuviinta sa incerc si produsul destinat in mod special ochilor.

Si relatia noastra nu a inceput deloc cu dreptul. Am amanat folosirea lui destul de multa vreme, pentru ca imi demachiam si zona ochilor tot cu micelara de la Garnier.
Dar in momentul in care am avut probleme cu o mascara de la Avon care nu se curata deloc usor, am zis ca e momentul sa scot artileria grea. Si stiind ca de obicei bifazicele sunt mai bune in aceasta situatie, am avut asteptari imense de la acest produs. Insa nu m-a multumit deloc modul in care s-a descurcat.
Si iar l-am abandonat pentru o perioada destul de lunga.

Dar cand micelara se apropia de final, incercam sa o crut si sa folosesc si alte produse pe care le aveam prin colectie. Astfel pentru ten foloseam un demachiant crema despre care o sa va povestesc cu alta ocazie, iar pentru ochi am hotarat sa ii mai dau o sansa acestui produs. Siiiiiii, minune!

Poate am avut eu mai multa rabdare cu el sau poate am invatat cum sa il folosesc in functie de produsele pe care trebuie sa le demachiez, dar cert este ca acum imi place foarte mult. :)

Pentru mascara buclucasa de la Avon pe care nu reuseam nicicum sa o demachiez, stiu ca trebuie sa imbib doua dischete demachiante si sa le aplic pe pleoape, sa presez un pic si sa astept vreo 30 de secunde, poate putin mai mult, dupa care sa indepartez dischetele stergand in jos, nu in stanga, nu in dreapta. Si asa reusesc sa inlatur cea mai mare parte din machiaj, fara a-mi traumatiza pleoapele sau genele. Iar mascara nu se mai demachiaza deloc dificil. Ba imi e totul mult mai usor si nici nu mai simt ca as fi avut candva probleme cu aceasta mascara.
Chiar ajunsesem sa ma feresc de ea, sa nu o mai folosesc, pentru ca nu reuseam sa o demachiez corespunzator. Acum insa nu mai am astfel de probleme.

Dupa ce folosesc acest demachiant, pielea din jurul ochilor ramane un pic hidratata din cauza uleiului din compozitie si asta imi place. De obicei pielea din jurul ochilor era destul de uscata si parca agresata dupa ce ma demachiam dar acum am rezolvat problema. :)

Asadar, ma bucur mult ca i-am mai dat o sansa si ca am aflat cum trebuie sa folosesc bifazicul pentru ca acesta sa isi faca treaba perfect. :)

Pretul pentru 125 de ml este de aproximativ 15 lei, in functie de locul din care este cumparat si de promotiile curente. :) Se gaseste in multe lanturi de magazine asa ca nu va fi o problema cumpararea lui. :)

Voi ce produse folositi pentru demachierea zonei ochilor?




Comentarii

  1. poate o sa-i dau o sansa la un moment dat, dupa ce-mi trece faza nivea :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. In acest moment, daca il compar cu bifazicul YR si cu cel de la Nivea, locul 1 in top ii revine celui de la Garnier... Toate curata bine, dar cu acesta ma simt cel mai confortabil!

    Pupici multi, Dienusa!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yey! Ma bucur sa aud ca si tie iti place la fel de mult.
      Pupicei multi!

      Ștergere
  3. Eu nu prea ma dau in vant dupa bifazice, dar cel de la Nivea mi-a placut foarte mult, chiar mi s-a parut ca demachiaza foarte eficient machiajul ochilor. Cu toate acestea s-a consumat asa de repdeeee... Ilda vad ca spune ca e mai bun acest Garnier decat Nivea, interesant! Eu credeam ca Nivea e cel mai bun si nu mai exista altul ca el:P
    Sa-l folosesti cu bune rezultate in continuare!
    Puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu l.am incrcat pe cel de la Nivea dar sunt curioasa sa fac o comparatie intr cele doua :)
      Pupici

      Ștergere
  4. Sunt convinsa ca e un produs de nota 10!
    Sa il folosesti cu placere in continuare! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am avut și acest demachiant dar l-am încercat și pe cel de la Nivea. Rezultatul: acesta mi se pare mai bun decât cel de la Nivea. Acela îmi dădea senzația că pielea mă ustură după ce îl utilizam. Îmi simțeam ochii ca și când erau iritați. Dar cel de la Garnier îmi place mult. Momentan nu îl mai am în colecție pentru că îmi fac treaba doar cu o loțiune micelară. Dar pentru cine vrea o recomandare pentru un demachinat de ochi, mereu îl recomand pe cel de la Garnier.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare, tare mult ca iti place si ca ti se pare cel mai bun. Inseamna ca am facutbalegerea potrivita din prima :)
      Pupici

      Ștergere
  6. Cred ca o sa o incerc si eu, dupa ce le consum pe cele incepute deja!
    Si mai e una de la Elmiplant...care ma tenteaza si aceea! :D
    Dar pana acum, cea de la Nivea este preferata mea! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Am vazut ca a aparut cea de la Elmiplant si m.ar tenta si pe mine :)
      Pupici

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING