Cartea de Weekend: Eve: Razvratirea

Buna dimineata, fete frumoase!

Astazi incerc sa ma refac dupa o saptamana foarte incarcata. Am in plan multa odihna si cateva masti pentru un rasfat ca la carte. :)

Dar pentru dimineata, in timp ce savurez un ceai bine-meritat, vreau sa va povestesc despre ultima carte pe care am terminat-o si pe care o puteti citi lejer intr-un weekend. :)

Este vorba despre ultima carte din seria Eve, aparuta la editura LEDA:


Eve: Razvratirea, inchide cumva cercul inceput in prima carte, prin acelasi drum anevoios spre Califia.

Daca va doriti sa cititi si primele doua recenzii scrise de mine, le puteti gasi aici si aici.


La inceputul ultimei carti din aceasta serie, ne intalnim cu o Eve matura, curajoasa, dornica sa razbune moartea lui Caleb, baiatul pe care l-a iubit cel mai mult.
Eve se aliaza cu rebelii si face orice pentru a-i ajuta sa puna stapanire pe Oras. Este de acord chiar si sa incerce sa isi omoare tatal, considerandu-l principalul vinovat pentru tot ce s-a intamplat de la Epidemie.

Dar prima tentativa de preluare a Orasului esueaza si se soldeaza cu multi morti, printre care si cativa prieteni foarte apropiati de-ai lui Eve. Insa fata gaseste puterea necesara pentru a fugi din Oras luand cu ea mai multe fete prizoniere in Scoli.

Se indreapta spre Califia, considerand ca acela este singurul loc sigur atat pentru ea cat si pentru fete. Mai ales pentru fete. Dar drumul este greu si deloc lipsit de pericole si incidente.

Au parte de multe accidente pe drum, ba chiar pierderi umane, dar asta nu le impiedica sa ajunga la Califia.

Dar dupa ce lasa fete in siguranta in acel adapost, Eve isi da seama ca treaba ei in Oras nu s-a incheiat si decide sa se intoarca pentru a termina ceea ce a inceput.

Daca vor reusi rebelii sa preia orasul si daca va reusi Eve sa iasa intreaga din toata aceasta lupa, va las pe voi sa descoperiti citind aceasta carte.

Este o lectura foarte usoara din mai multe puncte de vedere. Modul de scriere e lejer si deloc alambicat. Dar si numarul de pagini este destul de micut, asa ca intr-un weekend o dati gata imediat. :)


Mi-a placut mult finalul. A fost exact cum mi-l doream desi pana la ultima pagina deja incepusem sa imi pierd speranta ca se mai poate rezolva ceva.
A fost o carte foarte buna, la fel ca celelalte volume si m-a tinut in suspans pana la ultima fila, chiar pana la ultimul rand, as putea spune.

Prin intoarcerea la Califia parca s-a incheiat cumva ciclul inceput in prima carte si asta mi-a placut mult. A conferit o oarecare simetrie seriei.


Daca v-am facut curioase, va mai spun doar ca puteti gasi aceasta carte in aceeasi librarie online pe care v-o recomand mereu, Libris, la pretul de doar 17.28 lei, cu transport gratuit.


Comentarii

  1. Da, m-ai facut curioasa :)) Suna bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am citit nimic anul asta, am ramas restanta rau :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt destul de in urma. Dar am scuza ca m.am apucat de invatat pentru rezi :)))
      Puuup

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING