Review: Farmasi - Creion Dermatograf Ultra Black

Buna dimineata, fete frumoase!

Parca s-a mai domolit putin vremea. Nu mai ninge si temperaturile incep sa urce timid spre unele pozitive. Ar fi un lucru bun pentru mine si sper sa nu dureze mult perioada de tranzitie pentru ca nu ma inteleg bine cu poleiul.
Eu sunt o persoana ce se intelege de mii de ori mai bine cu vara si cu temperaturile ridicate decat cu gerul napraznic. :D

Pana atunci insa, trebuie sa fim frumoase asa ca astazi vorbim despre un creion dermatograf de la Farmasi pe care l-am descoperit in urma cu vreo 2 luni si pe care l-am folosit destul de mult de atunci.

De cand am descoperit tusurile am cam renuntat la creioane dar iata ca acesta mi-a redeschis apetitul.



Am descoperit cu adevarat produsele Farmasi cam in urma cu 1 an si de atunci m-au cucerit. Va spuneam si ca rujul meu favorit este tot unul de la acest brand, din colectia Let's Make-up. Din aceeasi colectie am avut si mascara mea favorita, cea in ambalaj galben care din pacate s-a terminat. Acum sunt in teste cu altceva dar probabil ca ma voi reintoarce la Farmasi. :) Asadar puteti observa ca este unul din brandurile mele favorite asa ca nu e de mirare ca am ales inca un produs de la ei.

Ambalajul este simplu, negru mat, cu toate detaliile necesare. Desi de obicei prefer creioanele mecanice, nu ma deranjeaza ca pe acesta va trebui sa il ascut. Sper doar sa se comporte bine si sa nu se rupa mina. :D

Imi doream un creion intr-o nuanta intensa de negru, cu o consistenta mai moale, cremoasa, care sa nu zgarie pleoapa. Si exact asta am primit. Creionul este atat de bland cu pielea, incat parca o mangaie.

Textura e un pic parca cerata, se intinde foarte bine si culoarea sta la locul ei pana seara, la demachiere.
Se si blenduieste usor atunci cand vreau sa realizez un machiaj mai complicat folosindu-ma de creion, asa ca ce pot cere mai mult?


Pretul este unul foarte micut, de doar 11 lei pe site-ul Pentru Corpul Tau de unde l-am luat eu.

Si ca sa inchei, va spun ca puteam lejer sa il introduc in favoritele anului 2015 insa pentru ca a intrat in rutina mea abia spre finele anului am zis ca mai bine astept sa ii fac un review si apoi cu siguranta va aparea in favoritele lunii! :)

Voua va plac produsele Farmasi? Ati incercat acest creion?


Comentarii

  1. Am descoperit marfa Farmasi anul trecut, desi auzisem de ea nu am folosit nimic, nu prea folosesc creion dermatograf dar m-ai facut curioasa si vreau sa il incerc.
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud ca te-am facut curioasa. sper sa iti placa si tie la fel de mult. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Deci creionul asta il vreau si eu :D
    Am zile in care vreau sa folosesc tus de ochi, dar e minutios procedeul de aplicare in cazul meu iar timpul nu imi permite. Un creion de ochi mi-ar fi util in acest caz pentru ca se aplica mult mai usor :)
    Are si un pret mic, asa ca il trec pe lista de cumparaturi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. :)
      Sper sa fii multumita de el.
      intr-adevar atunci cand ne grabim creioanele ne usureaza munca. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Nu cred ca am incercat niciun creion de la Farmasi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu îl am deja de 2 ani acest creion. Sunt foarte mulțumita. Din păcate nu îl mai găsesc la magazine. Oare cum îl pot comanda?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING