Propuneri pentru 2016

Buna, fete frumoase!
Astazi e ultima zi a anului 2015, un an nu tocmai bun pentru mine dar nici nu ma plang. Au fost multe rele care au trecut si daca ii am pe cei dragi langa mine, inseamna ca e bine.

Mi-am facut o lista pentru anul ce urmeaza si o sa incerc sa bifez cat mai multe din ea. Nu o sa va insir aici chiar toate punctele pentru ca unele sunt destul de personale dar daca la finele anului viitor voi reusi sa le bifez pe toate, cu siguranta veti afla. :D

Asadar pentru 2016 imi propun:

  • sa fac sport mai des
  • sa mananc mai sanatos
  • sa mai slabesc putin
  • sa imi cumpar carti de colorat pentru adulti
  • sa citesc cel putin 20 de carti (am pus atat de putine pentru ca o sa am un an mult prea aglomerat pentru o tinta mai mare)
  • sa am mai multa grija de tenul meu
  • sa port mai multe accesorii
  • sa port tocuri mai des
  • sa imi schimb ochelarii
  • sa imi iau lentile de contact

Cam acestea sunt cele la care m-am gandit pentru moment insa daca imi mai amintesc ceva ce trebuie sa fac in 2016, cu siguranta voi trece pe lista iar la final o sa vedem ce am reusit sa bifez din toate propunerile. :D

In afara de acestea le mai am pe cele despre care sunt putin superstitioasa si prefer sa nu vorbesc despre ele inainte de a le infaptui. :)

Voi ce v-ati propus pentru 2016?

Comentarii

  1. Multă baftă în ceea ce ți-ai propus și sper ca la finalul lui 2016 să faci și un bilanț, să ne spui ce ai reușit să bifezi de pe listă.
    Eu sunt de părere că ești foarte drăguță cu ochelari, nu aș alege lentilele în locul tău, însă probabil ai momente în care ți-ai dori să renunți la ei sau să nu le mai duci grija.
    Grija mai mare pentru ten e și în planul meu de viitor.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc mult, draga mea, pentru toate cuvintele frumoase! Imi doresc mult sa fac un bilant la final de an, tocmai de aceea am si facut listuta, ca sa pot tine totul mai organizat fata de anii trecuti. :)
      Lentile imi doresc pentru ocaziile speciale in care incerc diverse machiaje si uneori ma bucur ca imi ies atat de bine si imi pare rau ca nu se pot observa exact din spatele ochelarilor. :D
      pupicei multi!

      Ștergere
  2. si mie mi-ar placea carti de colorat :)
    iti doresc sa iti indeplinesti toate rezolutiile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. astazi am primit prima carte de colorat de la Libris si sunt extrem de happy. :)
      puuup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING