Review: Gel de Curatare Ziaja

Buna dimineata, fete frumoase!

Nu stiu cum va petreceti voi acest inceput minunat de toamna, insa eu pot spune ca mi-am descoperit o noua pasiune si in aceasta perioada urmaresc cu foarte mare interes US Open. Am vazut cateva meciuri senzationale si astazi il astept pe al Simonei Halep. :)

Dar revenind la scopul adunarii noastre, tin sa va anunt ca am devenit o mare iubitoare a produselor Ziaja (se pronunta JAIA), asa ca astazi va voi vorbi despre unul dintre produsele mele favorite.
Este vorba despre un gel pentru curatarea tenului, din gama Manuka Tree.


Acest gel de curatare este destinat tenului mixt sau gras, asa ca este potrivit nevoilor mele.

Despre ambalaj am de spus numai de bine pentru ca deja cred ca stie toata lumea ca eu iubesc produsele cu pompita. Fac dozarea mult mai usoara dar si mult mai igienica, ba chiar ne ajuta sa folosim pana la final fiecare strop de produs fara sa taiem ambalajul sau sa facem alte artificii pentru a reusi.

Printre ingredientele minune vom regasi extractul de frunze de Manuka si Zincul. Eu ma impact foarte bine cu produsele ce contin Zinc. Una din cremele mele favorite are acest ingredient si pot spune ca intr-adevar isi face treaba foarte bine.
Zincul calmeaza iritatiile si reduce roseata cauzata de acnee. Extractul de frunze de Manuka are rol astringent dar in acelasi timp hidrateaza si catifeleaza epiderma.
M-am bucurat sa vad ca acest produs nu contine deloc parabeni sau sapuni. Cat mai multe ingrediente bune, ok pentru tenul nostru. Asta ne dorim de la un produs.

Aroma acestui gel de curatare ma imbie in fiecare zi. Mi se pare ca miroase a ceai, un miros proaspat, curativ, foarte placut si discret.

Dupa ce am folosit acest gel de curatare, am ajuns la concluzia ca este un produs bun, mai bun decat media a ceea ce am folosit eu pana acum. Mi se pare ca imi curata tenul foarte bine, chiar si cand e destul de incarcat. Am zile in care imi simt tenul acaparat de impuritati si consider ca trebuie neaparat sa apelez la un gomaj dar dupa ce folosesc acest gel de curatare, il simt mult mai liber, mai curat, asa ca pot amana un pic gomajul.


Pretul produselor Ziaja este foarte mic si asta ma incanta peste masura pentru ca am vazut calitatea lor si ma bucur sa stiu ca pot apela oricand la ele pentru ca sunt foarte convenabile.
Acest gel de curatare are un pret de sub 20 de lei, in functie de locul din care il procurati. Are 200 de ml, un ambalaj foarte potrivit pentru acest gen de produs si un pret foarte mic. Nu cred ca eu mi-as putea dori mai mult. :)

Ma bucur ca am descoperit acest brand, care este lider de piata in Polonia si care este disponibil acum si la noi. Fondatorii acestui brand sunt farmacisti, asa ca produsele au o calitate foarte buna si mie imi inspira incredere.

Ziaja au o gama foarte mare de produse de ingrijire si lista mea de dorinte creste cu fiecare zi.:D

Voi ati folosit pana acum vreun produs Ziaja?



Comentarii

  1. Cred ca e singurul produs Ziaja care nu are parabeni sau alcool. Eu am creme de corp, de maini, geluri de dus si crema de fata + lotiunea tonica din aceasta gama si au parabeni si parfumel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca mai sunt produse in gama Manuka Tree care nu are parabeni si alcool. :) Despre altele nu stiu inca dar daca spui ca ai incercat, asa trebuie sa fie. Ma bucur insa ca eu am ales aceasta gama mult mai potrivita din punct de vedere al ingedientelor. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. M-ai facut tare curioasa in legatura cu gelul asta , dar eu nu am vazut nicaieri produse Ziaja. Unde se gasesc :-/ ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le-am vazut pe Aoro, pe farmaciaTei si am inteles ca se gasesc in Auchan, Dm. Sper sa le gasesti. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Intra pe pagina de FB "Face Bucharest". Ei sunt distribuitorii in Romania din cate am vazut :) De-abia astept sa incerc si eu produse Ziaja

    RăspundețiȘtergere
  4. In trecut am folosit o crema cu lapte de capra de la Ziaja si mi-a placut mult. Chiar i-am facut un review pozitiv pe blog. Demachiantul nu l-am incercat, insa-mi amintesc ca, acum vreo doua luni, l-am zarit la metrou la Unirii si m-am intrebat daca este eficient. Cred ca-i voi da si eu o sansa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt curioasa si eu despre gama cu lapte de capra. poate data viitoare :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING