Review: Lotiune de corp Elmiplant Skinnergy

Buna ziua, fete frumoase!
La mine ploua si e o vreme perfecta de stat in casa. :D:D Cred totusi ca ajunge un curier astazi dar din pacate nu sunt la Constanta si voi deschide pachetul abia maine.

Pana atunci insa, zic sa ne mentinem pielea hidratata cu noua lotiune de corp de la Elmiplant. Eu am primit-o la Intalnirea Bloggerilor Constanteni despre care v-am povestit aici si de atunci a devenit favorita mea.

Eu nu prea sunt adepta lotiunilor de corp pentru ca pielea nu imi e problematica asa ca daca am un gel de dus cremos, imi e suficient. Insa aceasta lotiune m-a cucerit prin aroma sa dar si prin alte calitati despre care vorbim imediat, asa ca o folosesc zilnic pe maini si ceva mai rar pe corp.

Va spuneam ca cel mai mult ma incanta aroma. Am mai avut o lotiune de corp cu extract de Lychee si am adorat-o si pe aceea si aceasta de la Elmiplant mi-a adus aminte de aroma pe care o iubeam. Miroase absolut delicios si nu ma mai satur de ea.
O aplic pe maini ori de cate ori simt nevoia si chiar am cam abuzat de ea pentru ca de la vremea rece, mainile mi se usuca putin.

Imi place foarte mult ca intra rapid in piele. Nu lasa in urma acea pelicula alunecoasa pe care nu o suport.
Aroma se pastreaza destul de mult pe piele, chiar daca ma spal pe maini.

Dupa cum vedeti si pe ambalaj, extractul de lychee este 100% natural si lotiunea nu contine parabeni, parafina sau coloranti.

Are o consistenta medie, asemanatoare tuturor lotiunilor de corp.
Se intinde usor pe piele si asa cum v-am spus, patrunde imediat in straturile profunde si chiar simt ca hidrateaza o lunga perioada de timp.

E un produs ieftin, care poate fi gasit in supermarket-uri si care ofera foarte multe beneficii. Daca sunteti in cautarea unui produs hidratant, care sa miroasa bine si sa fie si ieftin, atunci acesta e perfect. :)

Cantitatea de 250 de ml este arhisuficienta pentru mine, dat fiind faptul ca pe corp o folosesc mai rarut si doar mainile sunt mai frecvent rasfatate.

Ambalajul este foarte colorat si vesel si ma binedispune atunci cand il zaresc. Este si foarte practic, plasticul tubului fiind foarte moale si usor de manevrat. 

Voi ati incercat noile produse Elmiplant?
Cum vi se par?


Comentarii

  1. Never tried it before!

    Check out my new post Here!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut reclama la ea dar nu stiam cum este, nu sunt o mare fana a lotiunilor de corp dar ce miroase bine consum pana la ultima picatura
    http://albastruintens.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. iti dai seama cum ma agit in fata monitorului? si n-am voie s-o iau pentru ca am suficiente lotiuni :((.

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa ma uit si eu dupa gama asta noua prin magazine, macar sa o miros, ca am cam multe in stoc.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING