Beauty Haul: Cosmod, Melvita, C-Thru (The Cover), Nivea (Buzzaar)

Buna dimineata, fete frumoase!

Astazi incepem o noua saptamana si cum ar fi mai frumos sa dam startul daca nu cu un haul ce contine produse de frumusete?

As fi avut si ceva hainute care au intrat recent in colectie dar nu le pot fotografia acum pe toate asa ca sper sa reusesc totusi sa fac o postare separata si cu ele.

Am incercat totusi sa ma mobilizez si am reusit astazi sa va povestesc despre ultimele pachetele primite.
Sunt 4 la numar asa ca nu va fi o postare prea stufoasa.


Primul pachetel a fost cel de la Cosmod si a ajuns la Constanta in lipsa mea. A trebuit sa astept cateva zile pana cand am reusit sa imi infig gherutele in el.
Eram foarte nerabdatoare sa ajunga pentru ca mi-am ales produsele cu greu si aveam mari asteptari de la ele.
Mi-am ales o mascara, un creion pentru conturul buzelor, un tus lichid, negru si un ruj hidratant.


Dintre toate produsele, favoritul meu este rujul. Are un finish superb, ca de gloss si este intr-adevar foarte hidratant. Imi place la nebunie si culoarea, e perfecta pentru o multime de situatii. Eu port rujul zilnic de cand l-am primit si cu greu m-as desparti de el. :D

O sa ii fac si un review cat de curand in care o sa va povestesc mai multe despre el dar veti vedea si cateva swatch-uri. :D

A urmat pachetul de la Melvita, care m-a surprins intr-un mod placut. Stiam ca urmeaza sa primesc ceva dar nu stiam ce va contine cutia si nici cand va ajunge. Asa ca atunci cand am primit telefon de la curier, nu stiam la ce anume sa ma astept. :D
Am primit un serum anticelulitic care a picat mai mult decat potrivit. Stiti ca am inceput sa merg la sala asa ca un astfel de produs imi va fi de ajutor. Imi place aplicatorul si imi usureaza mult munca atunci cand vine vorba despre dozarea produsului. :D

Urmatorul colet ce a ajuns la mine a fost cel de la agentia The Cover care m-a bucurat cu noul set C-Thru Emerald Shine. Cutia contine o apa de toaleta de 30 de ml si un spray pentru corp de 150 ml.

Nu am stiut despre ce e vorba pana cand nu am ajuns acasa. Am primit vineri dimineata un telefon de la curier care ma instiinta ca in jur de ora 1 va ajunge la mine. Stiam ca am primit toate pachetele pe care le asteptam asa ca nu aveam nici cea mai mica idee despre ce voi primi. A fost o surpriza pe cinste, mai ales ca C-Thru e unul din brandurile mele favorite atunci cand vine vorba de arome.
Aceasta apa de toaleta miroase superb. Imi pare ca seamana un pic de tot cu Davidoff Cool Water. E posibil sa fie doar impresia mea insa un pic ma duce cu gandul acolo.

Ultimul, dar nu cel din urma, vine de la Nivea, prin intermediul Buzzaar. A ajuns vineri, la Constanta, in timp ce eu eram acasa la parinti. Asa ca abia ieri am intrat in posesia lui si am putut sa ma bucur de cele primite. Am fost acceptata in campanie si eram tare curioasa de ce produse va contine kitul de testare. :)

In punguta de cadou am descoperit noul Serum Pearls Q10 de la Nivea si o gentuta pentru cosmetice. In interiorul acesteia am mai gasit doua produse si anume crema de zi si crema de ori din aceeasi gama.

Sunt tare curioasa de Serum. Nu am avut pana acum un serum full size dar am incercat mai multe produse sub forma de mostre si mi-a placut acest tip de produs. Crema de zi si cea de ochi probabil le va primi mama mea si sunt convinsa ca va fi foarte incantata de ele.
Inca va puteti inscrie la campanie (click AICI) daca locuiti in orasele din lista de pe site.

Chiar de ieri am inceput sa folosesc serumul si in curand va voi povesti si voua despre el.

Cam atat despre noutatile in materie de beauty. Sper sa reusesc sa fac si haul-ul cu hainute cat mai curand. :)

Voi ce bunatati ati descoperit in ultima perioada?


Comentarii

  1. Cu Melvita si Cosmod ai o colaborare? As fi si eu interesata, produsele par foarte dragute.

    http://lorellei.com/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING