Review & Swatch: Lipgloss W7 Diamond Shine - Intense Coral

Buna, fetelor!
Cum sunteti astazi? La Constanta se anunta vreme foarte frumoasa, perfecta pentru plaja. Din pacate eu nu pot ajunge pentru ca am maine doua examene pentru care trebuie sa ma pregatesc.

Dar am vrut sa iau o mica pauza si sa va prezint un produs de care m-am indragstit inca de la prima aplicare. :)

Este vorba despre gloss-ul de la W7, in nuanta Intense Coral:
Atunci cand am facut cele trei alegeri pe care vi le-am aratat impreuna cu intreaga comanda ProduseCosmetice.ro, stiam ca vreau neaparat si un gloss intr-o nuanta mai puternica, mai intensa. Desi zi de zi port nuante nude, cat mai apropiate de nuanta naturala a buzelor mele, din cand in cand simt nevoie de putin mai multa culoare.
Mai ales daca aleg un machiaj natural al ochilor, simt nevoia sa imi accentuez buzele. Asa ca atunci cand am vazut aceasta nuanta, am stiu ca trebuie sa o am. A fost o decizie luata pe ultima suta de metri, pentru ca initial optasem pentru un alt gloss, dar ma bucur mult ca m-am razgandit.

Este preferatul meu din cele trei achizitionate si o sa va spun de ce.
Rezistenta este una mult peste media obisnuita a gloss-urilor. Dureaza lejer vreo 4-5 ore. Isi pierde un pic de stralucire, dar buzele raman pigmentate chiar mai mult de 5 ore. :)

Nu are miros, lucru care ma incanta si nu prea :D Adica imi plac produsele cu arome delicioase, dar parca prefer totusi un gloss fara miros, pentru ca stiu ca nu s-a folosit parfum in compozitia sa. :)

Este foarte putin lipicios pe buze, dar deloc deranjant.

Nuanta reala este mai apropiata de cea din a doua imagine. Este intensa si se aseaza perfect pe buze. Imi place la nebunie si cred ca de acum o sa incerc mai multe gloss-uri in nuante puternice. :)

Pretul de 17 lei pentru o cantitate de 6 g mi se pare foarte bun. In plus rezistenta este de nota 20, din punctul meu de vedere. :)

Din pacate, nuanta Intense Coral nu mai este acum pe stoc, dar daca v-am facut curioase, puteti incerca nuantele Brown Sugar sau Frozen Raspberries.


Voi ce nuante preferati de obicei pentru buze? :)


Comentarii

  1. Arata yuumiii! Uite, asta e una dintre nuantele pe care le prefer la un gloss; imi poate placea si un corai, si un nude cald ca Brown Sugar!

    Multumesc pentru review, scumpa!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. that colour looks really nice! I usually don't wear anything on my lips but this coral one still looks natural and super cute.

    Following now :)

    laura

    www.artandsoulcreativeco.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. e foarte faina :).


    banuiesc ca examenele au trecut cu bine :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. au trecut.. :D inca mai astept niste note. :D
      ma bucur ca iti place :)
      puuup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING