Random Talk

Buna, fetelor!
Lipsa mea devine din ce in ce mai marcata. Nu am mai scris un articol de cateva zile bune si o sa mai pot scrie abia miercuri. Sper din suflet sa revin la normal pentru ca imi este dor de voi si de blog. Am avut o perioada extrem de grea in ultimele saptamani dar totul pare a se apropia de un final maine. Sper sa fie finalul pe care il astept de multa vreme, un final care sa ma bucure si care sa imi aduca rasplata acestui efort aproape supraomenesc, as putea spune. :)
Cred ca toti cei care au facut o facultate isi dau seama despre ce vorbesc si poate ca ma inteleg destul de bine. :D

Astazi a fost o vreme superba afara dar a trebuit sa stau sa mai invat pentru examenul de maine. Pana acum am avut examene numai dupa-amiaza.. ei bine, cel de maine, la care am cel mai putin timp pentru invatat, este programat la 8.30 dimineata. Groaznic!
La sfarsit de sesiune, cand toate resursele sunt pe sfarsit, sper doar sa ma pot trezi la 7 maine, pentru a fi pe sectie pana la 8.30 :D

Trecand peste astea, astept sa ajung acasa. Nu am mai fost de doua saptamani. Niciodata nu am mai stat plecata atat de mult timp. Imi e dor de tot.
Dar trebuie sa am forta sa trec si peste hopul de maine.

De fiecare data cand iau cate o pauza de la invatat imi clatesc ochii pe diferite site-uri. Evident ca predomina cele de haine si de cosmetice, dar nici cele cu piese pentru masini nu ma lasa rece. Au inceput sa ma intereseze din ce in ce mai mult. Am citit cateva chestii foarte interesante pe centruldepresa.ro, lucruri pe care le voi utiliza atunci cand va veni vremea.

Ma intereseaza acest subiect si vreau sa il aprofundez cat mai mult. Vreau sa stiu tot ce trebuie stiut despre masini pentru a nu ma impotmoli atunci cand voi avea cea mai mare nevoie. Chiar si pentru fete, anumite informatii nu strica niciodata. Pot fi de folos atunci cand te astepti mai putin.
Inca nu pot spune ca am cumparat prezoane de aici, dar poate ca in curand voi fi chiar atat de priceputa pentru a comanda singura piesele de schimb pentru masina.

Sunteti de acord cu mine? Voi va pricepeti la piesele necesare pentru masina voastra? :)  Daca nu, v-ati dori sa fiti mai instruite in acest domeniu?






Comentarii

  1. Tot timpul e bine sa inveti ceva nou dar wow, cars? Nu pot, efectiv nu pot! Bravo tie insa pentru efort :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D incerc sa stiu macar chestiune elementare.. sa vedem cum imi iese. :D

      Ștergere
  2. Da...stresiunea e stresantă tare :))
    O să vezi ce bine o să fie în vacanță :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING