Tu ce jacheta preferi?

Buna fetelor!
Am observat ca v-a placut postarea de ieri si m-am decis sa fac o astfel de postare de fiecare data cand cumpar o revista noua. Astfel o s-o rasfoim impreuna si voi va veti decide daca merita cumparata. :)

Pentru astazi, ce parere aveti daca facem o trecere in revista a noutatilor privind jachetele?
 Am avut pana nu demult o jachetuta neagra, care era preferata mea. Dar a cedat saracuta si acum sunt in cautarea unei inlocuitoare.
M-am uitat prin magazinul online Erry.ro si am ales cateva variante pe care sa le discutam impreuna, si poate o sa ajungem chiar la o decizie finala. :)

O sa incep cu cele negre, pentru ca sunt mai practice. Se potrivesc de fiecare data, chiar daca pantalonii sunt colorati.
Jacheta Radial Black este preferata mea. Se aseamana destul de mult cu cea pe care am avut-o. In plus are si gluga si asta o face si mai potrivita pentru mine. In caz ca ma prinde vreo ploaie neasteptata, stiu ca am gluga pentru a ma proteja.
Imi place si banda elastica de jos, pentru ca ii ofera un stil usor mai sport, si cam asa este si stilul meu vestimentar. :)

Jacheta Revelation mi se pare un pic mai elegantica decat prima. Imi place si aceasta, desi cere un pic mai mult stil din partea mea. Mi-as dori mult sa ma imbrac elegant, dar atunci cand ma grabesc sa ajung la facultate si alerg dupa maxi-taxi, nu prea imi permit sa port tocuri sau haine elegante.
Dar, trecand peste astea, imi place mult si aceasta jacheta, pentru ca este cambrata si cred ca s-ar aseza frumos pe corp.
Este disponibila si pe o alta nuanta (aici) si deja nu stiu care imi place mai mult :D

Si pentru ca tot imi place culoarea asta, am mai ales o jacheta:
De fapt este varianta maro a primei jachetute, dar nu am observat decat acum.. :D
Desi nu am mai avut pana acum o hainuta in aceasta culoare, pot spune ca imi place destul de mult si ma gandesc serios sa inlocuiesc negrul. Desi stiu ca e mai pretentioasa o haina colorata, as putea sa imi asum acest risc.. :D

O alta jacheta care mi-a atras atentia este si aceasta:
Jacheta Sophie Elegance - desi nu este din imitatie de piele, precum celelalte, imi place la fel de mult. Este cambrata si astfel de hainute m-au avantajat intotdeauna. Si oricum cred ca oricarei fete ii sta bine cu o jacheta cambrata. Astfel este evidentiata talia si, cel putin eu, imi doresc acest lucru. Gulerul de blanita este foarte elegant si daca este si detasabil, cu atat mai bine. Putem trece imediat de la un stil elegant, la unul casual. Doua tinute intr-o singura jacheta.


Voi ce spuneti? Ce jacheta va place mai mult? Eu o sa urmaresc si pagina de facebook Erry pentru a fi la curent cu toate nouatile aparute pe site. Va invit si pe voi sa faceti la fel. :)




Comentarii

  1. eu as alege prima. Am deja o jacheta verde inchis, acum caut si eu una neagra!

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am una albastru inchis si la fel.. caut una neagra.. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Pe prima o văd mai versatilă, uşor de adaptat ţinutelor lejere, casual. În schimb, cea de-a doua mă reprezintă mai bine, doar că aş prefera o variantă mai lunguţă, lungimea aceea nu mă încântă deloc pentru toamnă :-)
    Weekend frumos! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar prima e mai versatila si de aceea e preferata mea. :D se potrivest perfect stilului meu
      pupici!

      Ștergere
  3. Chiar daca cele negru sunt mai practice, mie imi plac mai mult pe maro <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi plac tare mult, dar cateodata imi e greu sa le asortez.. :D
      pupici!

      Ștergere
  4. Imi plac jachetele din a doua si a treia poza...desi cred ca e aceeasi pe alta culoare...:)
    Dragute! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumoase :) imi plac toate dar prima imi face cu ochiul ;)
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING