Review: O piele curata cu un Cleanser facut in casa

Buna fetelor!
V-am aratat acum ceva timp ca am realizat un Cleanser pentru ten mixt/gras cu rozmarin, cu ajutorul ingredientelor Elemental. Daca nu mai stiti despre ce postare este vorba, o gasiti aici.

Folosesc Cleanser-ul de aproape o luna si mi-am format deja o parere despre el.
Despre recipient nu pot spune decat ca imi place. Este semitransparent asa ca pot observa destul de bine cat produs mai am. Si imi place cel mai mult faptul ca este presurizat si altfel produsul iese sub forma de spuma. Aici este si meritul unor ingrediente, dar si recipientul ajuta.

Mirosul este destulul de discret, un miros de plante care mie imi place.

Ca si consistenta, la origini cleanser-ul se prezinta ca un lichid usor galbui. Dar datorita faptului ca are printre ingrediente si tensida spumanta si datorita flaconului presurizat, la apasarea pompitei, produsul se transforma astfel:

O spuma fina si pufoasa, care abia asteapta sa fie folosita. Imi plac foarte mult produsele pentru curatarea tenului care se prezinta sub aceasta forma, pentru ca stiti ca inainte de acest Cleanser foloseam unul asemanator de la Solutions.

Pentru o curatare perfecta am nevoie de o pompita si jumatate sau doua pompite de produs. Acesta trebuie agitat inainte, dar de cateva ori am uitat dar nu am avut nici o problema si am primit tot spuma, nu lichid. :)

Dupa ce folosesc acest Cleanser, pielea efectiv "scartaie" de curatenie si asta imi place tare mult, pentru ca am tenul gras, mai ales in zona T si imi place sa il simt foarte curat si matifiat si acest produs ma ajuta tare mult.

Nu am avut reactii neplacute de cand folosesc Cleanser-ul, asa ca pot spune ca este un produs pe care il iubesc si pe care l-as reface.

Are un termen de valabilitate de 3 luni de la realizare, timp suficient pentru a-l termina. Chiar daca vi se pare un termen redus, eu trec usor peste asta pentru ca prefer ingredientele naturale in defavoarea timpului lung de valabilitate pe care il ofera alte ingrediente.

Daca tot am vorbit despre asta, o sa va prezint si lista de ingrediente, cu mici detalii despre fiecare, detalii pe care le gasiti pe site-ul Elemental.
-Baza lavanta blanda - potrivita pentru orice tip de piele si par, blanda, hipoalergenica, bine tolerata de piele
-Tensida Spumanta - Derivat din ulei de cocos şi porumb, potrivita pentru oride tip de par/piele, buna compatibilitate dermatologica, adaptata inclusiv pentru pielea fragila, sensibila
-Apa de rozmarin - ideală pentru curăţarea şi îngrijirea tenului mixt, gras sau acneic. Purifică şi netezeşte pielea, stimulează microcirculaţia, desfundă porii, este un astringent remarcabil.
-Apa plata
-Glicerina - Este un ingredient clasic folosit la prepararea produselor cosmetice de îngrijire şi igienă. Umectant, hidratant şi catifelant al pielii. Protejează pielea şi părul de la deshidratare.
-Ulei esential de bergamota - pe lângă parfumul deosebit, împrospătant, cu note hesperide este util ca ingredient în preparatele destinate tenului gras, mixt sau problematic.
-Acid Lactic - rejuvenant al pielii, exfoliază şi estompează petele pigmentare. Îmbunătăţeşte hidratarea cutanată, elimină celulele moart. Este remarcat şi pentru acţiunea de exfoliere.
-Cosgard - Asigură conservarea eficientă a unui spectru larg de cosmetice preparate acasă. Este de origine sintetică dar este unul dintre puţinii conservanţi autorizaţi de către Ecocert.

Reteta o gasiti aici, cu toate detaliile necesare pentru a realiza Cleanser-ul fara nici o problema.


Voi ati incercat sa va preparati singure produsele cosmetice?


Comentarii

  1. Asa ceav vreau si eu, eu folosesc o spuma de la Nivea, buna, dar nu ma multumeste in totalitate.

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate ar trebui sa incerci acesti Cleanser. Cred ca ti-ar fi pe plac. gasesti toate informatiile despre el pe site-ul Elemental
      pupiei!

      Ștergere
  2. suna bine! fac si eu in curand review la demachiantul meu :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING