Cartea saptamanii: Nu te poti ascunde

Buna fetelor!
Pentru astazi am pregatit pentru voi o noua recenzie. De data asta am schimbat un pic stilul si am trecut de la cartile glossy, la thriller-e captivante si antrenante. De aceea astazi o sa vorbim cate ceva despre Nu te poti ascunde, scrisa de Karen Rose.

Intamplarile ne sunt povestite la persoana a treia, dar modalitatea de relatare este impresionanta, atitudinea naratorului schimbandu-se odata cu fiecare cadru. Atunci cand povesteste din "spatele" crimanalului, pare ca empatizeaza cu acesta, dar cand vorbeste din spatele victimei, nu mai trebuie sa va spun ca este de partea acesteia. Felul in care se schimba atitudinea, ma face sa am impresia ca de fapt privesc un film, si cadrele se tot schimba. :D

Tess Ciccotelli este un psihiatru cunoscut, care pe langa faptul ca are proprii ei pacienti, a lucrat si cu politia pentru rezolvarea a numeroase cazuri. 
Dar cand pacientii ei incep sa se sinucida, Tess este devastata. Toate indiciile duc spre ea si pentru putin timp este chiar in capul listei de suspecti. Dar curand acestia isi dau seamana ca cineva ii insceneaza totul. Si tot mai multi apropiati de-ai lui Tess incep sa moara si ea se simte tot mai vinoavata. 
Se gandeste ore in sir cine ar putea sa o urasca atat de tare, dar nici un raspuns nu se iveste. Cine vrea sa ii distruga viata?
Investigatia o aduce pe Tess in apropierea lui Aidan, un detetiv care are o impresie foarte rea despre psihiatra noastra. Dar atunci cand o vede in apropierea unui cadavru, Aidan isi da seama cat de gresit a judecat-o pe Tess. 
O poveste de dragoste se naste intre cei doi, dar tot investigatia ramane pe primul plan. Acum Aidan are un nou motiv pentru a-l gasi pe criminal.

Veti fi foarte surprinsi cand veti afla cine este, dar nu va spun mai multe, ci va spun doar ca e un roman pe care vi-l recomand tuturor. 

Puteti gasi aceasta carte in libraria online Libris, alaturi de o multime de alte carti palpitante.

 


Comentarii

  1. Alta tentatie.
    As avea nevoie de un concedu foarte lung pt a citi tot ce am pe lista. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai eu am avut vacanta si parca tot nu am reusit sa citesc tot.. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Foarte interesanta:) Cred ca te tine cu sufletul la gura:) Daca ar face un film bazat pe carte, am impresia ca si filmul ar fi super;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu as vrea tare mult sa fie si un film.. dar am cautat si nu este :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place.. :) dar ai incurcat postarea.. :)
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING