Cartea Saptamanii: Descoperiri Uimitoare

Buna fetelor!
Desi saptamana trecuta am cam lalait-o cu cititul, saptamana asta, dupa ce am pus mana pe aceasta carte, nu am mai reusit sa o las pana nu am terminat-o.

Aveam momente in care simteam efectiv ca alerg printre cuvinte, pentru ca actiunea era foarte alerta si eu ma simteam la fel. Alergam impreuna cu personajele, pentru a scapa de urmaritori. :D Atat de tare m-a prins.

Dar sa va spun mai multe despre Descoperiri Uimitoare, scrisa de Michael Koryta.

Un roman plin de suspans, care m-a tinut cu sufletul la gura inca de la primele cuvinte. Nu am banuit nimic pana in ultimele pagini si situatia a avut parte de o rasturnare fantastica. :D imi plac astfel de finaluri, imprevizibile.

Actiunea ne este relatata de Lincoln Perry, un fost politist si actual detectiv. Acesta, impreuna cu partenerul sau Joe Pritchard, este angajat de catre John Weston pentru a afla ce s-a intamplat cu fiul sau Wayne si cu familia sa.
Wayne a fost gasit in casa lui impuscat in cap si cu un pistol in mana. Sotia si fetita lui sunt disparute. Totul indica o sinucidere care a urmat dupa asasinarea familiei. Dar batranul John stie ca fiul sau nu s-ar fi sinucis si in nici un caz nu si-ar fi omorat sotia si fetita. De aceea ii angajeaza pe Perry si Pritchard pentru a afla adevarul.
Intitial, cei doi sunt pusi pe o pista falsa de catre politie, dar destul de rapid ei afla care ar putea fi adevaratii criminali.
Pornesc intr-o aventura de viata si de moarte in care incearca sa nu isi piarda speranta. Perry vrea sa creada cu toata taria ca cele doua nu sunt moarte si face orice pentru a le gasi. Atunci cand descopera jurnalul fetitei, Perry crede ca a gasit dovada ca cele doua sunt inca in viata.

Ce s-a intamplat de fapt cu Wayne si familia lui? S-a sinucis sau a fost omorat de catre mafia rusa? Sotia si fetita sunt inca in viata? Pentru toate aceste raspunsuri dar si pentru o actiune ce merita toate laudele, va las pe voi sa cititi Descoperiri uimitoare.

Gasiti cartea si la libraria online Libris la pretul de 14,25 lei, impreuna cu o multime de alte carti online la fel de palpitante.

P.S. Nu uitati de Mega Concursul nostru :) aveti sansa de a castiga pana la 11 premii. :)



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING