Tehnologie

Cumpara cele mai noi cabine de dus! Cam asa suna o reclama pe care am zarit-o zilele trecute. In mod normal nu dau atentie reclamelor de acest gen. Dar acum mi s-a parut ceva interesant si am vrut sa vad despre ce este vorba de fapt.
Ma asteptam la niste cabine de dus simple, asa cum am mai vazut prin unele magazine in timp ce cautam alte componente pentru baie. Dar ceea ce am vazut acolo mi-a intrecut toate asteptarile.
Nici nu credeam ca o cabina de dus poate arata in acest fel si poate fi atat de... "dotata", daca pot spune asa.
Nu stiti inca despre ce vorbesc? Pai sa va spun ce am descoperit despre cabina din fotografia de mai sus.

Pe langa atributele "uzuale" cum ar fi baie cu aburi, lumina decorativa, ventilator de evacuare, are chiar si Radio FM si conector la CD. Adica pot face un dus rapid... sau nu neaparat... si sa ascult in acelasi timp muzica mea preferata... chiar prin intermediul cabinei de dus.
Dar asta nu e tot... sunt alte cabine care sunt dotate cu telefon, ecran tactil si chiar.... masaj prin acupunctura, daca va vine sa credeti. Nu stiam ca pot exista astfel de cabine de dus.. dar se vede ca am fost putin in urma cu avansul tehnologiei. Poate ca nu m-a interesat acest aspect si de aceea nu am fost la curent cu cele mai noi modele, dar chiar sunt surprinzatoare.
Nu mai spun ca toate cabinele au sistem de dezinfectare prin ozon ceea ce mi se pare un lucru incredibil.
Daca ar fi sa ma gandesc la pret, cred ca nu s-a incadra niciodata in bugetul meu, dar cine stie ce se va afla in baia mea peste vreo 20 de ani?

Asadar, dragelor, voi ce parere aveti despre aceste minunatii care se numesc "cabine de dus"?



Comentarii

  1. Am analizat cabinele de dus oferite de spainstal, produse de calitate cu garantie de doi ani de zile, foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Le iubesc! Este visul meu sa am radio in baie, dar cumva nu as renunta nici la confortul oferit de cada ... :-S
    Nu ma pot decide...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihih.. eu in ultima perioada am facut mai mult dus. dar asa este.... nimic nu se compara cu o baie lunga cu multa spuma.. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING