CrystalGlamour Look


Buna fetelor!
Ce ati mai facut zilele acestea? Eu nu am prea avut mult timp sa va citesc dar promit sa ma revansez curand. Am fost tare ocupata, pentru ca am inceput orele dar ma bucur totusi ca am timp sa mai scriu cate un articol.
V-am tot batut la cap cu ceasurile de la CrystalGlamour dar imi plac tare mult si inca nu m-am decis pe care il voi cumpara, dar cu siguranta vi-l voi arata si voua si va voi spune mai multe atunci cand il voi avea.
Pana atunci v-am pregatit o tinuta pe care eu as purta-o cu drag, o tinuta construita in jurul unui ceas de la CrystalGlamour.


Am pornit de la unul din multele ceasuri Crystal Glamour care imi plac de pe site si am construit aceasta tinuta. Imi plac mult acesti blugi evazati. Dar doar purtati cu tocuri sau platforme, de aceea am ales acei patofiori care imi plac tare mult.
Si gentuta e superba si cred ca e potrivita pentru plimbari in parc.. :D
Ceasul cred ca se imbina tare bine in outfit. Am mai adaugat si cateva bratari tot argintii. Cercelusii bleumarin sunt simpli dar tocmai de aceea imi plac atat de mult si i-am ales pentru aceasta tinuta.
O camasuta cum este aceasta mi-am luat si eu. Nu chiar la fel, dar e asemanatoare. Este bleu cu bulinute albe si imi place cum se aseaza. O sa v-o arat si voua in curand. :)

Va place combinatia pe care am creat-o? Voi cu ce ati purta un astfel de ceas? Ce ati schimba la tinuta mea? (Sper ca nu tot :)))




Comentarii

  1. Imi place mult tinuta.
    As mai aduga o geaca de piele pentru ca azi e tare frig in zona mea. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar am cautat o gecuta... dar nu era nimic pe placul meu si am lasat tinuta asa.. :D
      ma bucur ca iti place
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING