Alegeri

Buna fetelor!
Am fost absenta ieri pentru ca am iesit iar cu ce dragi si am avut parte de o zi de primavara minunata. Poate o sa va arat cateva fotografii superbe pe care le-am facut ieri.. sa vedeti ce peisaj minunat se gaseste in orasul meu.. :D desi nu este exploatat asa cum ar trebui.
Vroiam astazi sa va spun cateva cuvinte despre inchirieri spatii birouri Bucuresti. Stateam si ma gandeam ce voi face cand voi termina facultatea, sau chiar mai mult, rezidentiatul. Eu nu mi-as dori chiar atat de mult sa am un cabinet privat, mi-as dori mai mult sa lucrez in spital, desi stiu ca probabil in viitor voi avea alta atitudine. Dar acum, oricat imi spun ceilalti ca cel mai bine este sa fii propriul tau sef, eu nu simt ca asta e ceea ce imi doresc. Nu mi-a placut niciodata sa fiu responsabila pentru altii, si pentru ca ca un cabinet implica si acest aspect si nu imi face placere.
Probabil o sa vad cu alti ochi aceasta problema peste cativa ani.
Mai urmeaza apoi si problema inchirierii spatiului, sa fie un spatiu cu o locatie buna pentru ca daca ai cabinetul la marginea orasului, nu stiu cati pacienti isi vor permite sa te viziteze. Apoi aparatura este o alta problema in care trebuie investit.
Desi sunt sigura ca scoti investitia intr-un timp destul de scurt, tot ai nevoie de materie prima pentru inceput.

Apoi trebuie sa fii un medic super bun pentru a avea pacienti si cred ca pe acestia ii castigi mai degraba din spital decat dintr-un cabinet nou aparut sub soare.
Si oricum ceea ce imi doresc eu sa urmez nu prea poate veni la pachet cu un cabinet privat, mai degraba cu o clinica. Asa ca daca vreau cabinet, trebuie sa imi schimb si specialitatea. Oricum e inca prematur sa vorbesc despre asta, dar ceva-ceva am in cap si mi-as dori sa reusesc sa fac ceea ce imi doresc si nu altceva.
Dar ramane de vazut ce se va intampla pe viitor.
Voi ce ati face in locul meu? Ati alege un cabinet privat sau o clinica in care sa lucrati alaturi de alti medici?
O sa incerc sa va tin la curent cu deciziile mele... asta in cazul in care voi mai avea blogul si peste 3-4-5 ani, asa cum eu imi doresc. :)


Comentarii

  1. Eu nu am terminat facultatea de medicina,dar probabil as opt,macar pentru inceput,sa lucrez alaturi de alti medici,care au experienta,si de la care sa pot sa invat:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru inceput, cu siguranta trebuie sa lucrez alaturi de cei cu experienta.. asta inseamna de fapt rezidentiatul.. :)
      mai greu este cu decizia de dupa.. :)
      pupicei!

      Ștergere
  2. chiar nu stiu ce sa spun dar cred ca te-as vedea mai degraba intr-o clinica din cate te-am cunoscut prin blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma cunosti destul de bine.. :)
      ma bucur sa vad asta
      te pupic!

      Ștergere
  3. Eu as alege sa lucrez intr-o clinica, mi se pare mai usor decat sa iti faci un cabinet privat si lucrand intr-o clinica mai "furi" cateva cunostinte si de la colegi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este... asta imi doresc si eu
      dar ramane de vazut
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING