Probleme cu Posta?


 Bună fetelor!
 Nu știu cum sunteți voi, dar eu nu am avut niciodată probleme cu Poșta. Întotdeauna mi-au ajuns coletele în cea mai bună stare și mereu am primit la timp avizul.
În orașul meu natal, fiind destul de micuț, mă cunosc poștărițele și îmi dau coletele chiar dacă nu am avizul. Pentru că de multe ori sunt nerăbdătoare și merg să întreb înainte să îl primesc acasă.. :D
 Dar întotdeauna am avut parte de persoane drăguțe care m-au servit foarte bine.
 Dar știu că multe dintre voi ați întâmpinat probleme cu acest serviciu.
 Chiar vorbeam cu Ana și mă minunam de cât de dificil și rigid este sistemul în orașul ei. Ba nu primește avizul pentru că poștărița "uită" să verifice dacă proprietarul este acasă, ba nu i-a primit coletul atunci când a vrut să expedieze ceva și mult mai multe astfel de dileme.
 Cred că aici în Constanța, persoanele sunt mai drăguțe datorită vremii mai blânde.. :))

 Tot din acest motiv cred că și multe dintre magazinele online optează pentru un transport sigur cu ajutorul curierului. De câteva ori m-am lovit de această problemă. Eu prefer transportul prin poștă pentru că este mai ieftin, dar sunt anumite site-uri care nu lucrează decât cu firmele de curierat.
 Deși probabil este mult mai sigur în acest mod, consider că ar fi bine să existe ambele variante, pentru a putea mulțumi pe toată lumea.

 Voi ați întâmpinat probleme cu Poșta? Sau preferați curierul atunci când aveți de ales între cele două?


Comentarii

  1. Si eu aleg de multe ori transportul prin Posta, desi in ultima vreme am ales curierul - pentru ca ma pot intalni si in oras sa primesc coletul si ajunge totul mai repede :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine in oras, curierul nu stie exact adresele si tot trebuie sa il intlnesc in alta parte, nu vine la usa.. :D asa ca imi e cam acelasi lucru cu posta.. :) singura diferenta fiind de timp
      pupici!

      Ștergere
  2. Nici eu nu am avut vreodata probleme cu posta, coletele le primesc in 2-3 zile daca sunt din aceeasi regiune (pe langa slatina gen buc, pit, craiova, valcea etc). Pe mine ma enerveaza curierii la culme, unii nu vor domne sa vina la usa, altii cica "nu gasesc" adresa de lene, sau nu anunta cand sosesc, ori mai rau - anunta ca vin si intarzie ore intregi trebuind sa-i astepti toata ziua. Am ceva experiente cu acesti curieri si prefer sa ma lipsesc de ei total, folosesc posta romana cu mai multa incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine in orasul natal nu vin curierii la usa si trebuie eu sa cobor intr-un loc pe care ei il cunosc. Dar in Constanta nu am avut probleme, au venit mereu la poarta si chiar daca eu lipseam, au lasat coletele la bunica mea.
      Eu nu am avut probleme nici cu posta nici cu firmele de curierat, singurul motiv pentru care aleg mai mereu posta este pretul.. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Nu am avut probleme cu posta. Si eu prefer transportul prin posat pentu ca, cum ai spus si tu este mai ieftin si in plus tot timpul coletele au venit intr-o stare excelenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am avut o experienta neplacuta cu posta,in urma careia am facut reclamatie,si de atunci imi merge totul bine...sper ca ma stiu de frica...:)))
    Prefer totusi posta curierului,dar daca nu am de ales,ma rog sa se livreze prin fan curier,ca ma cunosc baietii(imi aduc coletele de la Avon de vreo 5 ani) si stiu unde sa aduca...;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e bine ca ai facut reclamatie, pentru ca altfel riscai mereu sa intampini probleme.. :)
      eu Avonul il primesc tot la posta.. :)
      pupici!

      Ștergere
  5. Si eu prefer Posta din cele doua motive mentionate si de tine:e mai ieftin si eu niciodata n-am avut probleme.Si, in plus,cu curierul trebuie sa stau tot timpul in garda:cand ma suna,sa fiu acasa,sa fiu imbracata:P Daca-mi soseste coletul prin posta,il ridic cand vreau si pot:) Imi convine mai mult:) Mai ales cei de la Fan curier,daca te suna,si nu esti acasa,nu poti sa ridici pachetul,il duc inapoi la sediu si TU trebuie sa-ti faci drum pana acolo sa-l iei,fiindca nimeni nu se mai plimba dupa tine.Am patit-o:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uff.. ce aiurea.. nu am patit asa ceva.. si sper sa nu patesc.. :)
      eu daca nu am fost acasa, a mers altcineva sa imi ridice pachetul.. mami sau prietenul meu si nu au fost probleme.. :)
      imi pare rau de experienta neplacuta
      pupici!

      Ștergere
  6. Cat am stat in Mangalia ajunsesem sa ma cunoasca, dar aici nu asta conteaza ci omul daca isi face sau nu datoria si am avut experiente si frumoase si urate. Si acolo si in Galati. Ca vorba aia "omul sfinteste locul".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai mare dreptate..
      am dat si eu peste persoane nesuferite, dar cu toate astea tot nu am avut probleme cu ele.. :D
      sper sa nu am nici de acum inainte
      pupici!

      Ștergere
  7. chiar nu stiu ce sa raspund :) eu sunt responsabila cu posta, desi ma scot femeile alea din sarite cu apucaturile lor. nu ridic niciodata de la curieri, am pe altcineva care se ocupa cu asta. intial cred ca as fi zis curierii, dar nu pot sa inteleg cum nu pricep o adresa super simpla dintr-un oras relativ mic. mi-au scos peri albi. cre ca nu-mi place nici posta si nu-mi plac nici curierii, doar unii dintre ei ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de obicei in orasele mici nu vin la adresa specificata ci ne cer noua sa mergem intr-un loc pe care ei il cunosc.. :D
      asta intampin si eu de fiecare data
      in Constanta nu am probleme si vin la poarta mereu :D
      pupici!

      Ștergere
  8. Din fericire nu am avut probleme cu posta.
    In cazul in care am nevoie de un transport rapid apelez la curier. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am avut cateodata probleme sa trimiti ceva hartii si sa nu ajunga, dar in rest a fost ok:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaa am uitat, doamnele din arad de la posta sunt horror, detest sa merg....

      Ștergere
    2. :))) asa e.. cand persoanele sunt oribile.. parca iti e lehamite sa mai ajungi pe acolo
      din fericire la mine nu e cazul
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING