De unde ne inspirăm?


 Bună fetelor!
 De curând am început să caut inspirație pentru noua noastră sufragerie. Ai mei au făcut o căsuță și am amenajat doar dormitoarele, sufrageria fiind următoarea pe listă.
 Am căutat o grămadă de fotografii și reviste din care să mă pot inspira.
 Chiar și atunci când merg la un restaurant sau club și văd ceva care îmi face cu ochiul, deja mintea mea începe să lucreze și să se gândească în ce fel ar putea acele idei și acele modele să își găsească un loc în căsuța noastră.
 Nu de puține ori mi s-a întâmplat să rămân plăcut surprinsă de mobilierul din restaurante sau cafenele. Îmi plac mult măsuțele joase care se găsesc de obicei în astfel de localuri. Cred că s-ar potrivi de minune una și în camera pe care vreau să o amenajez. Am găsit într-un magazin câteva astfel de modele:
 Mi se par niște măsuțe finuțe, elegante și tare chic. Sunt potrivite pentru o cameră de zi. Fiind micuțe, păr destul de vesele și cred că ar face din cameră, o imagine plăcută. 

 Tot pentru sufragerie, trebuie să caut și canapele. Și m-am lăsat inspirată de aceleași locații ca și pentru măsuțe. Îmi plac mult canapelele mari, de preferat în culori deschise, deși știu că sunt mult mai greu de întreținut. Înainte îmi plăceau mult cele negre, dar cred că se vede absolut orice pe ele, așa că am renunțat la idee.
 Vreau canapelele cât mai confortabile, dar în același timp să fie un pic diferite de tot ceea ce găsim în mod obișnuit. De aceea am găsit câteva modele care mie mi-au plăcut. 
 Deși mi-aș dori mult o bibliotecă, prefer să las o cameră separată special pentru cărți și în sufragerie vreau doar câteva rafturi suspendate și răzlețe. Nu îmi mai plac pereții încărcați și vreau ceva mai simplist. Am văzut mult imagini și deja am ceva idei în cap. Acum mai rămâne de verificat bugetul disponibil pentru amenajarea camerei.
 
 Tot din revistă m-am inspirat și pentru dormitor și îmi place mult rezultatul.. :D așa că am încredere că o să iasă frumos și această ultima cameră. Poate că peste ceva timp, când va fi gata, vă voi arată și vouă poze.. :D

 Voi pe unde vă găsiți inspirația atunci când vreți să amenajați o cameră?


Comentarii

  1. uite un site fain, romanesc...poate gasesti inspiratie si aici: http://www.fineliving.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Un site foarte bun,pentru fiecare :)
    Multumim de articol! :-*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING