Maldive - destinația perfectă


 Era vineri dimineață. Abia aștepta weekendul. Mai trebuia să treacă și această ultimă obositoare zi, și apoi era gata de relaxare. Petrecea weekendul cu el așa că avea să fie frumos.
 Se grăbea să plece la serviciu. Exact când să iasă pe ușă, era să se ciocnească de curierul care îi aducea un pachet. Nu aștepta nimic zilele acestea. De obicei nu primea pachete de a căror existență să nu știe. A semnat repede și s-a întors în casă pentru că era prea curioasă pentru a aștepta până seara. Trebuia să vadă acum ce se afla în cutie.
 A găsit mai întâi biletul. Era pus deasupra hârtiei care împacheta restul conținutului cutiei. Și pe bilet scria: "Ghici unde plecăm mâine?!". Devenea din ce în ce mai curioasă. A rupt repede hârtia și ceea ce a descoperit a uimit-o teribil. 
 Nu s-ar fi așteptat la un asemenea cadou. Știa că el era mereu plin de surprize, dar la asta nu s-ar fi gândit niciodată. Găsise în pachet cel mai frumos costum de baie pe care îl văzuse. Iubea albastrul și iubea acest costum de baie. Era perfect pentru ea. Știa asta pentru că îl văzuse în urmă cu o săptămână într-un magazin Jolidon și se îndrăgostise de el. Dar s-a gândit apoi că nu avea unde să îl poarte și a renunțat la ideea achiziționării lui.
 Dar la ce se referea biletul? Unde aveau să plece mâine?
 Hmm.. oare costumul de baie era un indiciu? Trebuia să fie. Dar care era oare răspunsul?
 
 Trebuia să plece la serviciu acum, pentru că deja întârziase. Se va gândi la destinație puțin mai târziu. 

 Nu s-a putut concentra deloc la ce avea de făcut. El nu i-a răspuns la telefon, în schimb i-a dat un mesaj întrebând-o dacă a ghicit destinația.
 Oare unde ar putea să o ducă?
 Evident trebuia să fie undeva la plajă. Doar de asta îi oferise superbul costum de baie. Dar existau atâtea variante.
 Culoarea ar putea fi un indiciu. Trebuie să fie. Unde găsesc o apa în culoarea aceasta?
 Maldive!
 Citise mai demult despre aceste insule, cum că acolo apa limpede și minunată are această culoare senină de albastru-turcoaz. 
sursa
 Aceasta trebuie să fie destinația. Nu se putea înșela.
 Îi trimite repede mesaj scriindu-i doar atât: "Maldive". Așteaptă nerăbdătoare confirmarea. Își dorea de foarte mult timp să vadă acest paradis. Iar acum el îi oferea posibilitatea.
 Răspunsul lui a venit imediat: "Așa este. Mâine dimineață plecăm. Abia aștept să te văd în costumul de baie".
 Și ea abia aștepta să îl folosească. Relaxarea din acest weekend va fi cu mult peste așteptările ei.
 Avea de gând să profite la maximum de oportunitatea aceasta. Nu va lăsa nimic să îi strice plăcerea de a cunoaște raiul.
sursa
 Deja se imagina lenevind la soare într-un hamac. Era vacanța perfectă pentru ea. Relaxare maximă, liniște, aer curant și o atmosferă de vis.
 Din nou el era cel care o conducea spre posibilități la care nu îndrăznea să viseze. El era cel care mereu avea grijă să îi îndeplinească toate dorințele. Deși îi făcea plăcere să fie mereu răsfățată, de multe ori se simțea vinovată pentru că nu reușea să îl răsplătească.
 Dar poate că data viitoare, ea va fi cea care îl va surprinde pe el. Trebuia doar să se gândească la ceva. Dar nu! Nu va reuși niciodată să concureze cu surprizele pe care el i le oferea.
 
 O vacanță în Maldive era mai mult decât ceea ce putea spera pentru un weekend minunat. Era aproape ireal. Dar se întâmpla. El făcuse ca asta să fie realitatea.
 Abia aștepta să pășească pe nisipul fîn. Să simtă că tălpile îi sunt mângâiate la fiecare pas. Să simtă vântul care adie printre palmieri. Răcoarea dimineții cum îi atinge chipul. 
sursa
  Acum se gândea doar la ziua de mâine. Vroia să ajungă acasă și să adoarmă cât mai repede. Dar îi era teamă că atunci când se va trezi, va realiza că totul a fost doar un vis. Dar trebuia să își asume acest risc.
 
 Sâmbătă dimineață:
 El o aștepta cu bagajul deja făcut. Era agitat și nu își găsea locul. O întreba din minut în minut dacă nu cumva a uitat ceva.
 Visul devenise realitate. Acum trebuia doar să profite de ea.



Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013.



Comentarii

  1. Foarte frumos si romantic....e bun cand avem parte de surprize placute :)
    multumim :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahaa, deci la acest vis romantic lucrai tu...:D

    Doamne, Maldive trebuie sa fie raiul pe pamant!
    Day dreaming...:)

    Pupici, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daa.. la acesta.. :D
      si eu m-am indragostit de Maldive dupa aceste fotografii.. :X
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING