Promovare Google


 Bună fetelor!
 
 De ceva timp mă interesează acest domeniu al promovării blogului meu pe google. La ce anume se referă acest aspect? La faptul că atunci când cineva lansează o căutare pe Google a unui lucru care se regăsește și pe blogul meu, articolele mele să apăra primele sau printre primele articole în pagina de rezultate generate de motorul de căutare.
 
 Așa că am început să caut informații despre această temă.
 Și am ajuns pe un site de Promovare Google care oferă mai multe informații.
 
 Ei ne pun la dispoziție un fel de consiliere. Adică alegem împreună anumite cuvinte cheie dar și sinonime ale acestora, astfel încât atunci când utilizatorii caută unul din acele cuvinte, site-ul nostru să fie primul care va fi afișat în lista de rezultate.
 
 Dar asta nu e tot. Putem oricând să optăm pentru aceste servicii doar într-un anumit interval orar sau doar în anumite zile ale săptămânii. De exemplu: dacă știm că persoanele țintă ale blogului nostru sunt disponibile pentru a căuta pe internet doar în weekend, atunci și noi putem opta pentru serviciile de Promovae Google doar pentru acele zile. La fel de simplu putem alege și zonele geografice din care să provină utilizatorii noștrii. 


 Dar să vă spun câte ceva și despre costurile acestor beneficii. Noi vom plăti doar pentru acei utilizatori care intră pe blog-ul nostru.
 
 Adică vom avea un preț per click iar atunci când cineva accesează site-ul nostru, doar atunci vom plăti. Prețul per click este stabilit printr-un sistem de licitație.
 
 Blogurile nostre vor fi afișate separat de celelalte rezultate care apar în mod normal. Deci Google face automat o delimitare între site-urile plătite și cele neplătite.
 
 Putem oricând să modificăm mesajul ce vrem să apară în linkurile afișate. Pentru aceste modificări cât și pentre cuvintele cheie, vom fi ajutați de o agenție de web design.







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING