Cartea Săptămânii: O Femeie Împlinită + Reminder


 Bună fetelor!
 M-am întors după o plimbare prin ploaie.. :D Nu a fost plănuită dar dacă tot a plouat, am profitat și a fost chiar drăguț. De mult nu m-am mai bucurat așa de câțiva stropi. Nu a fost frig și ploia a fost binevenită. Dar să nu și-o ia în cap și să nu se mai opresca.. :D:D
 Acum sper doar să nu răcesc.. :D Rămâne de văzut.
 
 Cartea despre care vorbim astăzi este "O femeie împlinită".
 Am citit această carte acm câteva luni și mi-a lăsat o impresie tare bună. Mi-a împrumutat-o o prietenă și mă bucur că a făcut-o.
 Romanul tratează un subiect foarte discutat și anume prezența kilogramelor în plus și ce impact pot avea ele asupra unei persoane.

 Victoria Lawson, o fetiță mai dolofană, are nefastul ghinion de a avea parte de niște părinți neghiobi care în loc să își aprcieze copilul, nu pierd nici un moment să o facă să se simtă urâtă.
 
 Tatăl îi spune într-o zi că numele ei vine de la Regina Victoria, pentru că seamănă foarte mult cu ea, iar fetița se simte tare bine pentru că tatăl ei a comparat-o cu o regină. Mică fiind, crede că toate reginele sunt frumoase și așa se consideră și ea. Până când, după câțiva ani vede într-o cartea poza Reginei. O femeie solidă și nu tocmai frumoasă. Victoria noastră realizează atunci de ce tatăl o aseamănă cu Regina.
 
 Dar asta nu e tot. Părinții îi spun mereu fetei că ea seamănă cu bunica tatălui, singura femeie dolofană din familie. Și că îi mai moștenește și nasul, destul de încovoiat.
 
 Victoria trăiește sub presiunea constantă a răutății părinților săi. Iar când se naște Grace, fiica pe care și-au dorit-o părinții, Victoria se simte și mai mult dată la o parte. Dar asta nu o împiedică să își iubească soră. Ea e cea care parctic o crește, pentru că mama nu prea are timp de așa ceva. Și Grace o va iubi pe Victoria și pentru ea va fi frumoasă. Dar asta nu durează decât până când Grace trebuie să se căsătorească, momente în care seamănă foarte tare cu mama ei. Îi permite logodnicului să o umilească și pleacă fața, acceptând toate răutățile pe care acesta le face la adresa ei. Grace devine atât de disperată să se căsătorească și să fie totul perfect încât trece peste sora ei, peste ideile și peste sentimentele ei.

 Cum va ajunge Victoria să devină O femeie împlinită, și cum va ajunge să realizeze că nu înfățișarea e importantă, ci bucuria sufletului, vă las pe voi să descoperiți citind romanul scris de Danielle Steel.


 Puteți găsi cartea aici la 19,90 lei, aici la 14.93 lei și aici la 9,95 lei.


 Nu uitați că astăzi e ultima zi în care vă mai puteți înscrie la concursurile în colaborare cu Bijouterici (aici) și în colaborare cu Farmec (aici). Vă aștept!




Comentarii

  1. suna bine din descrire :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. sper sa o citesti si sa imi spui ce impresie ti-a lasat.. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Looks like a great book! Have a nice weekend:)

    http://theprintedsea.blogspot.de/

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa o citesc... imi place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merita citita.. sper sa iti placa la fel de mult cum mi-a placut si mie
      pupici!

      Ștergere
  5. Nuuu..trebuia sa zici mai multe ca nu am cand sa o citesc:))
    Vreau sa aflu ce e mai incolo...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu nu.. :D lasa ca la vara sigur o sa ai timp sa o citesti.. :D
      nu vrea sa iti spun totul dinainte.. :D
      pupici!

      Ștergere
  6. Da,interesanta tema,si eu am citit o care nu de mult in care e vorba tot despre o femeie mai corpolenta:) Am si scris opinia mea despre ea pe blogul meu:http://ciocolatacuzahar.blogspot.ro/2013/02/super-tare-la-pat.html
    In alta ordine de idei,bine te-am gasit:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine te-am gasit si eu :D si ma bucur ca te-ai alaturat blogosferei.. imi place mult cum scrii
      pupici!

      Ștergere
  7. Acum e pe wishlistul meu! :D
    Imi plac mult cartile scrise de Danielle, am citit cateva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi place cum scrie.. :D mai am cateva pe wishlist... am un wishlist taaare lung.. :))
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING