Petrecere surpriza....sau nu?


Joi. Pregatirile erau in toi. Ne-am chinuit enorm sa tinem totul secret fata de Marius. L-am pacalit in cateva situatii pentru a reusi sa ii distragem atentia de la ceea ce incercam sa punem la cale. Bine ca ne-a ajutat sotia lui, pentru ca fara ea nu am fi reusit sa terminam totul la timp.
Ne-am apucat in urma cu o saptamana si de atunci suntem toti in priza pentru ca ne dorim ca totul sa iasa perfect. Am impartit treburile pe grupuri si ne-am descurcat destul de bine astfel.
Marius implineste vineri frumoasa varsta de 30 de ani si noi dorim sa ii facem o surpriza memorabila.
Am profitat de fiecare moment in care el era la job ca sa ne adunam toti si sa punem la punct fiecare detaliu in parte.
Marius banuia ca ii ascundem ceva si mereu cand prindea ocazia ne tragea de limba sa afle ce se intampla. Dar am stiut de fiecare data sa tinem totul secret.

Vineri. Astazi e ziua cea mare. Totul e pregatit. Marius e la job si nu se intoarce pana la 21.00. Pana la acea ora vom fi deja toti adunati acasa la el.

E deja 20.30 si nu sunt gata. Iubitul striga la mine si eu incerc sa ma grabesc. Imi strang parul intr-un coc lejer, pun un pic de culoare pe buze si cobor.
Ne indreptam spre casa sarbatoritului si speram sa ajungem la timp.
Cu eforturi supraomenesti reusim sa ajungem cu doar cateva minute inainte de ora 21.00.
Sotia lui Marius era tare agitata pentru ca isi dorea sa iasa totul perfect, si toti invitatii sa fie prezenti cand avea sa ajunga acasa sotul ei.

Am reusit sa ne strangem cu totii si acum vine partea cea mai grea. Asteptarea. Am asteptat 1 minut, 2, 3, 10 minute. Marius nu mai vine. 15 minute, 20 minute.
Dupa 30 de minute asteptatul isi face aparitia si noi, entuziasmati, strigam in cor: "SURPRIZA!"
Marius pare fericit, si uimit in acelasi timp. Se pare ca am reusit sa tinem totul ascuns si el chiar sa fie luat prin surprindere. Asa cred toti, dar, mie mi se pare ca e ceva in neregula cu el. Parca uimirea lui ar fi un pic fortata. Poate i s-a intamplat ceva si de aceea a intarziat. Si noi il asteptam cu o petrecere, poate un pic nepotrivita in aceasta situatie.
Alung repede acest gand si merg sa il felicit pentru frumoasa varsta pe care o implineste.

Petrecerea e foarte frumoasa si ne distram cu totii de minune.

Spre dimineata, Marius cere un pic de liniste si incearca sa ne spuna ceva:
"Nu am vrut sa va stric surpriza, si nici bucuria, dar eu stiam ca imi organizati o petrecere".
Toate privirile s-au indreptat spre sotia lui, noi toti crezand ca nu a reusit sa tina secretul. Dar Marius continua:
"In ultima saptamana, toti v-ati comportat ciudat si am simtit ca imi ascundeti ceva. Credeam ca e grav si nu am vrut sa fiu lasat deoparte. V-am intrebat in nenumarate randuri ce se intampla, dar voi ati vrut sa ma tineti in afara cercului vostru. Ajuns la birou si meditand asupra a ceea ce se intampla, am accesat site-ul celor de la Edimax. Aveau dispozitive foarte bune si simplu de manevrat. Asa ca am hotarat sa amplasez o camera de supraveghere pentru a afla singur ceea ce imi ascundeti. Pe drumul dinspre job spre casa, m-am conectat de pe smartphone cu ajutorul tehnologiei Plug-n-View si v-am vazut pe toti pregatiti pentru petrecere. Atunci m-am simtit prost pentru ca am banuit ca imi ascundeti ceva grav si mi-as fi dorit sa nu aflu de petrecerea pe care mi-ati pregatit-o. Dar chiar si asa, a fost o surpriza pe care nu o voi uita si va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine. Vreau sa ne distram in continuare ca si cum nimic nu s-a intamplat. Chiar daca am aflat inainte, pentru mine tot o petrecere surpriza a fost".

Deci asta e ceea ce vazusem in expresia lui mai devreme. Stia despre petrecere. Dar nu asta conteaza. Asa cum a spus si el, va fi o petrecere pe care o va tine minte toata viata.











Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012
















Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING