Produse terminate in ultima perioada

Buna dimineata, fete frumoase!

N-am mai scris de multa vreme despre produsele terminate si deja ma incurcam de ele prin casa. Imi doream sa scriu postarea de ceva vreme dar parca niciodata nu era momentul potrivit. Astazi insa am zis ca e deja prea mult. Trebuie sa arunc ambalajele si nu o pot face inainte de a vi le arata si de a va spune cate ceva despre fiecare produs consumat in parte.


Gramada e destul de mare, desi ar fi fost si mai multe produse terminate daca nu as fi stat in doua case si nu as fi avut doua randuri de produse pentru fiecare categorie in parte. :)

Dar chiar si asa s-au adunat foarte multe si chiar destul de multe din categoria de machiaj, categorie la care foarte rar bifam cate un produs. :)

Sa le luam intr-o ordine si sa povestim despre fiecare:


Incep in forta, cu 3 produse pentru machiaj. Ajunsesem sa am mult mai multe fonduri de ten decat as fi putut folosi. Dar de cand am inceput munca si ma machiez in fiecare zi, iata cum au inceput sa se consume.

BB Cream-urile au fost foarte bune. Mai ales cel Nutra Effects. M-am inteles foarte bine cu el si l-am folosit cu drag si spor pana la final. Cel de la Anew ajunsese sa imi fie usor prea inchis, dar ca si produs a fost si el foarte bun. Ambele ofereau un finish natural, fara un ten incarcat.

Fondul de ten de la MUA imi lasa tenul lipicios si asta nu mi-a placut. Eram obisnuita cu cele pe care nici nu le simteam pe ten si acesta mi s-a parut un pic prea greoi. Dar per total a fost si el un produs bun, cu o acoperire medie spre mare.


Ramanem in aceeasi zona de make-up in care m-am despartit de pudra mea favorita, de la Farmasi, din gama Let's Make-up. Este a doua cutiuta pe care o dau gata. Si de altfel singura pudra pe care am dus-o vreodata la sfarsit. :D

Am terminat si Primer-ul de la ELF pe care l-am comandat de pe iHerb. Mi-a placut dar nu pot spune ca am observat diferente notabile. :)

Tusul maro tot de la ELF a fost tare bun. Mai am din aceeasi gama inca vreo 3 sau 4 tusuri si toate imi plac la fel de mult. Au pensule subtiri, de precizie si sunt foarte pigmentate. :)


Daca tot am folosit atat de mult machiaj, iata ca nici la capitolul micelare nu stau mai prost. Am dat gata doua sticle de 400 ml de Garnier. Una roz pentru piele sensibila si una verde pentru ten gras si mixt. Imi plac micelarele de la Garnier, chiar foarte mult. Si de cand am descoperi-o pe cea verde am devenit si mai mare fana Garnier. Cea verde se aseamana mai bine cu cea de la Bioderma din punctul meu de vedere. Mi se pare mai moale, mai fina, fata de cea roz. :)
Mai multe nu prea pot spune pentru ca micelarele sunt arhicunoscute de catre persoanele interesate de beauty. :) Le-am dedicat si eu cateva review-uri pe care le puteti citi dand click pe linkurile de mai sus.


Gama de ingrijire a tenului cu extract de chia de la Avon este una dintre cele mai bune descoperiri din ultima perioada. Dupa ce le-am primit nu le-am folosit imediat pentru ca aveam si alte produse deschise, insa de cand le-am inceput m-am lasat cucerita de ele in fiecare zi.

Am terminat gelul crema pentru ten si declar cu mana pe inima ca e probabil produsul meu favorit pentru hidratarea tenului. Cu o consistenta de gel, asa cum ii spune si numele, intra foarte repede in piele si nu lasa nici o pelicula grasa la suprafata. Simteam efectiv o cantitate mare de apa in compozitie si asta imi bucura simturile. L-as recumpara fara doar si poate!

Lotiunea tonica mi-a placut si ea foarte mult. Singurul minus este reprezentat de prezenta alcoolului din compozitie. Cu toate acestea, nu mi-a provocat nici un fel de reactii neplacute. M-a ajutat sa imi mentin tenul curat si fara imperfectiuni.


Ajugem si la categoria par. Aici am dat gata doua sampoane, dintre care unul clasic, de la Avon, Supreme Oils si unul uscat, de la Batiste.
Cel de la Avon mi-a placut tare mult. Imi hidrata parul corespunzator si il simteam curat dupa fiecare spalare. Acum folosesc ceva de la Pantene care nu prea imi prieste. Bine ca mai alternez cu Dove care il hidrateaza mult mai bine. :)

Samponul uscat de la Batiste este o iubire mai veche. Am mereu stocuri si nu vreau sa imi lipseasca niciodata din casa. Nu apelez la el saptamanal, dar imi place sa il stiu acolo atunci cand am neaparata nevoie de el. :) Acesta, Tropical, are o miros placut de cocos, care persista pana la spalare. :)


Ramanem la produsele de ingrijire a parului unde am mai terminat uleiul Extraordinar de la L'Oreal care mi-a palcut foarte de mult. Il aplicam pe parul umed, dupa fiecare spalare si mi-l lasa usor de descurcat, hidratat, moale, mult mai fin decat in cazul in care nu il foloseam.
Mi-a placut si dozarea cu pompita care mi-a permis sa il folosesc pana la ultima picatura.

Am mai avut un balsam primit impreuna cu vopseaua Casting Creme Gloss care mi-a placut si el destul de mult. Si, desi nu am aici cutia de vopsea pentru a va vorbi despre ea, pot spune ca din ce am incercat pana acum aceea mi-a placut cel mai mult. Mi-a lasat parul foarte fin si frumos, fara electrizari si alte probleme cu care ma confrunt de regula.


Desi am deschise in permanenta cate 2-3 deodorante, am reusit sa consum doar doua. Cel de la Old Spice este extrem de spornic. A fost intr-o perioada favoritul meu. Am terminat vreo 3 tuburi, insa parca in ultima perioada tind spre altceva. Dove Original este la fel de bun ca intotdeauna. In prezent folosesc un deodorant de la Garnier, spray, care imi place foarte mult. :)


Gelurile de dus care mi-au placut cel mai mult au fost si cele pe care le-am terminat in aceasta perioada. Bineinteles ca nu lipseste gelul de dus Balea. De data aceasta unul cu aroma dulce. Si inca un gel de dus de la Cien care si-a asteptat tare mult randul. Dar pot spune ca a fost genial. Daca il mai gasiti prin Lidl, nu il ratati. Stiu ca a fost editie limitata, dar poate il vor readuce la toamna.


Gelul de la Pellamar mi-a facut fata mai luminoasa in multe dimineti. Ba chiar spre final l-am folosit si pentru a-mi curata pensulele si s-a comportat la fel de bine. Mi se pare un produs foarte bun, dar la aceasta categorie am descoperit Garnier-ul pe care il folosesc in prezent si care m-a cucerit fara drept de apel. :)

Gelul anti-acneic de la Gerocossen a fost si el un produs bun, pe care il foloseam dupa lociunea tonica si inainte de crema hidratanta. Imi tinea in frau sebumul si imperfectiunile. Mi-a placut, dar nu cred ca l-as mai recumpara.



Gelul contur pentru ochi de la Hofigal a fost o prezenta nelipsita din casa mea. Intr-un final l-am dat gata si l-am inlocuit. Mi-a placut, dar cantitatea mi s-a parut prea mare si la un moment dat ma plictisisem de el. :) Nu cred ca l-as mai recumpara, cel putin nu in perioda imediat urmatoare.

Crema stop-sebum de la Gerocossen mi s-a parut una dintre cele mai bune atunci cand vine vorba despre reducerea sebumului. Intra foarte repede in piele si ma ajuta sa tin sebumul in frau intreaga zi.


Desi nu este un subiect pe care sa il abordez frecvent, m-am gandit ca nu strica sa va povestesc putin si despre produsele de igiena orala, macar despre unele care au insemnat ceva mai mult.

Pasta de dinti cu scortisoara cumparata de pe iHerb a fost o pasta de dinti despre care inca nu stiu daca imi place sau nu. Imi placea ideea de scortisoara insa parca simteam nevoia de mai multa prospetime. Drept dovada, in prezent m-am intors la pastele de dinti mentolate.

Apa de gura Lacalut Aktiv mi-a placut, la fel de mult precum si pasta de dinti Lacalut. Imi place cum imi ingrijeste dintii si cum ii curata. Mai am inca una aproape de finalizare. :)



Sapunurile lichide Coral sunt ieftine si bune, dar nu toate sortimentele. :D Acesta cu ulei de Avocado mi-a placut tare mult, dar cred ca cel cu lapte si miere (parca) nu a fost o alegere foarte fericita. Eu le cumpar din Carrefour, nu stiu daca se gasesc si in alta parte. :)

Am mai dat gata si un borcanel de capsule cu ulei de catina. In sezonul rece nu imi lipsesc. Cu ajutorul lor reusesc sa scap de raceli sau, daca le capat, sa le inving mai usor.


Si pentru final am lasat cateva pachete de dischete demachiante. Cele Cleanic imi plac mult. Eu le iau din Auchan, mai ales cand le gasesc la promotie cu inca un pachetel mic bonus si mi se par avantajoase ca si pret.


Pfiu! Hai ca am reusit sa finalizez si acest articol! :))))


Astea sunt toate produsele pe care le-am terminat in ultima perioada, sa fie vreo 2-3 luni. Voi ce produse ati mai folosit? Ce descoperiri noi ati facut?


Comentarii

  1. Apa micelara de la Garnier nu am testat-o, desi imi plac mult produsele lor. Bine ca mi-ai adus aminte sa le trec pe lista de cumparaturi de luna asta.
    Tonicul de la Avon l-am incercat si eu. Subscriu: are cam mult alcool, dar poate de aceea curata mai bine tenul...nu stiu ce sa zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. sa stii ca mi se par mai eficiente cele cu alcool, atunci cand vine vorba despre sebum si alte imperfectiuni.. dar acum testez ceva de la Bioten, fara alcool si sunt tare curioasa sa vad cum se comporta. pana acum imi place. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Am si eu micelara roz de la Garnier si chiar imi place pentru ca vine intr-o cantitte mare, costa mai putin decat ma asteptam pentru ceea ce poate sa faca. De aceea, a ajuns rapid in topul preferintelor mele, dupa sau chiar langa Bioderma. Nu am vazut-o pana acum pe cea verde si vad ca se adreseaza tenului mixt / gras - deci pentru mine ar fi perfecta, mai ales daca spui ca ti se pare mai fina si delicata decat cea roz. Chiar am sa o caut si eu in magazine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi place mult mai mult cea verde si desi cea roz e destinata tenului sensibil, mie cea verde mi se pare mult mai delicata, dar la fel de eficienta. :) poate este doar o parere personala, chiar sunt curioasa sa iti aflu parerea dupa ce o vei folosi!
      pupici!

      Ștergere
  3. Si mie mi.a placut tot miceara verde de la Garnier mai mult, dar acum am descoperit.o pe cea de la Farmec, cu orhidee. E de vis <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca mi.ai spus, ca oricum micelara actuala e pe duca. O sa o incerc si eu pe asta de la Farmec :)
      pupici!

      Ștergere
  4. Wowww dar cate produse ai consumattt.....arata tare bine gelul de dus de la Balea...cel cu aroma de vata de zahar....adorabilll....Pupicei! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la miros a fost la fel de delicios precum ambalajul :)
      daca il gasesti prin dm, nu.l rata :)
      pupici!

      Ștergere
  5. si mie imi plac pastele de dinti foarte mentolate, vroiam pe cea cu scortisoara dar ma abtin acum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost tare incantata la inceput de pasta de dinti cu scortisoara, dar simteam nevoia de mai multa prospetime.. :)
      pupici!

      Ștergere
  6. Uleiul de par de la Loreal, dar si primerul de la ELF mi le doresc si eu. Poate in aceasta vara intru si eu in posesia lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uleiul este genial. Am numai cuvinte de lauda la adresa lui. Despre primer insa nu pot spune ca face minuni. Este ok insa :)
      pupici!

      Ștergere
  7. Și eu folosesc dischetele demachiante de la Cleanic, în rest din lista ta nu am folosit nimic. De la Balea am încercat o mască de tip peel-off, dar m-au usturat ochii groaznic de la alcoolul din compoziție și nici n-am văzut un efect wow după.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am avut uleiul de la Loreal. Genial, intr-adevar. <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Uuu harnicuta! :D
    Am avut ambele micelare prezentate de la Garnier si urmeaza sa o incerc si pe cea bifazica. Dar pot sa spun ca pe cea verde, desi e pentru ten mixt, nu as recumpara-o datorita continutului de alcool.

    RăspundețiȘtergere
  10. Apa micelara roz de la Garnier imi place tare mult, o sa o cumpar si eu din nou. Cu Old Spice nu am reusit sa ma inteleg, cred ca sunt printre putinele persoane carora nu le-a placut. Eu folosesc Sanex acum, pare in regula dupa cateva utilizari.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai terminat ceva produse nu gluma! 😆 Nu am mai folosit de mult timp produse Avon, insa uleiul de par de la L'Oreal este pe wishlist. M-ai facut curioasa in ceea ce priveste tusul celor de la elf. Cred ca o sa-l incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte harnica! Eu termin mai greu produsele... nu stiu de ce. Trebuie sa incerc si eu neaparat apa micelara de la Garnier.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
    Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
    El este WhatsApp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING