Recenzie: Dupa Sapte Ani - Guillaume Musso

Hey, hey, hey!
Buna dimineata, fete frumoase!

Cum va petreceti timpul in ultima perioada? Eu am intetit antrenamentele la sala si sper sa vad mai multe rezultate. Si la alimentatie am mult mai multa grija si incep sa ma simt mai bine asa. :)

Incerc sa imi organizez mai bine si putinul timp liber pe care il am si niciodata nu imi lipsesc orele de lectura zilnica. Simt ca daca nu reusesc sa citesc macar cateva pagini in fiecare zi, parca nu mi-am completat cum trebuie activitatea.

Asa ca asteptati-va sa vedeti destul de multe recenzii si in perioada urmatoare. Si poate mai vorbim si despre cateva filme, pentru ca am fost destul de activa si pe la cinema. :)

Dar astazi ne oprim la o carte de la editura All, inca una de la Guillaume Musso. Nu stiu daca v-ati dat seama, insa eu imi doresc sa ii citesc toate cartile, pentru ca pana acum nu m-a dezamagit nici macar una. Si abia astept sa pun mana pe ultima lui aparitie. :D

Pana atunci insa, sa vorbim despre cartea pe care am reusit sa o termin si anume "Dupa Sapte Ani".


Nikki si Sebastian nu isi mai vorbesc de 7 ani, de cand cei doi au pus punct unei casnicii tumultoase. Insa in urma acestui divort au ramas doi copii frumosi, gemeni, Jeremy si Camille. Jeremy a ramas cu mama, iar de educatia lui Camille si-a dorit Sebastian sa se ocupe.

Cei doi parinti isi vad ceilalti copii foarte rar si nu reusesc sa isi creeze o relatie solida cu acestia.
Insa un eveniment tragic ii aduce impreuna pe cei doi fosti soti.
Jeremy este rapit si totul arata inspre o banda de traficanti de droguri din Brazilia. Itele se incalcesc mai tare cu fiecare pagina pe care o citesti.

Cand ai impresia ca te apropii de deznodamant, autorul iti ofera o rasturnare de situatie si te pune iar pe jar.
Guillaume Musso stie cum sa isi tina cititorii conectati la povestea pe care o are de spus. In acest roman, ne-a teleportat de la New York la Paris si apoi la Rio in doar cateva file. Am devorat toate cuvintele sale si am stiut ca finalul va fi unul pe masura.

Si asa a si fost. Un final frumos, neasteptat, dar totusi un pic cam brusc. Cred ca ar mai fi mers cateva pagini pentru un final perfect in conceptia mea. Dar nu pot spune ca acest detaliu umbreste cumva restul romanului si parerea mea foarte buna despre el. :)


Daca v-am facut curioase, nu mai asteptati! Cautati cartile lui Musso si cititi-le pentru ca daca va plac romanele cu actiune, sigur si acestea va vor fi pe plac. :)




Comentarii

  1. Minunate idei...multumesc!
    MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/povestea-rochiilor-elegante-colorate/

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie finalul mi s-a părut tipic și previzibil, mi-a plăcut ceva mai puțin romanul ăsta, dar în general îmi place și mie Musso, deocamdată cel mai mult m-a impresionat Și după... , poate pentru că nu mă așteptam să fie o carte atât de tristă și de profundă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Si dupa..." nu am citit dar cred ca am cartea.. :D trebuie sa caut bine in biblioteca. Mie cel mai mult cred ca mi-a placut "Maine" :)
      Pupici!

      Ștergere
    2. Mi-a plăcut și mie Mâine, a fost prima lui carte pe care am citit-o. :D

      Ștergere
    3. Eu am inceput cu "Fata de Hartie" :)

      Ștergere
  3. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING