Cartea Saptamanii: Cu El Pentru Totdeauna

Hello, fete frumoase!
Din nou traversez o perioada extrem de incarcata din care cel mai probabil nu-mi voi reveni decat incepand cu anul urmator. Dar pana atunci voi incerca sa fiu alaturi de voi atat cat imi va permite timpul.

Am reusit sa dau gata inca o carte si nici nu mi-a fost greu. In trei zile am fost conectata complet cu aceasta noua carte de la Editura Epica. Stateam pana tarziu in noapte pentru a mai afla ce se intampla cu personajele mele favorite. Si pot spune ca aceasta carte mi-a aratat inca o data de ce sunt atat de obsedata de cartile de la Editura Epica si de ce mi le doresc pe toate, fara exceptie!



Cartea Cu El pentru Totdeauna continua minunata serie a autoarei Katie McGarry ce mai cuprinde cartile Destine la limita (recenzie AICI) si Indrazneste sa iubesti (recenzie AICI).



Este o carte care m-a cucerit inca de la primele pagini, precum suratele ei. Imi plac aceste serii care ne aduc in prim plan personaje care in cartile anterioare erau doar episodice.

De data aceasta ii avem pe Isaiah si Rachel, doi adolescenti care fac parte din lumi diferite dar care sunt atrasi de o pasiune comuna: masinile.

Rachel pare o adolescenta tipica, ce are tot ce isi doreste, insa totul e departe de a fi adevarat. Parintii sai au pierdut o fiica inainte ca Rachel sa se nasca, iar venirea pe lume a acesteia a fost doar pentru a compensa locul lasat de sora pe care nu a avut sansa sa o cunoasca. Astfel ca, intreaga viata, Rachel a incercat sa fie copia fidela a surorii ei, iar aceasta povara o apasa pe umeri in fiecare zi. Are atacuri de panica pe care le tine ascunse de restul familiei si isi gaseste refugiul doar atunci cand isi conduce masina sau cand lucreaza la aceasta.

Intr-o seara, cand simte ca nu mai poate respira si un nou atac de panica se apropie, isi ia masina si ajunge la prima ei cursa ilegala de masini. Aici il intalneste pe Isaiah, un tanar cu probleme, care face parte din sistemul social, dar care prefera sa stea singur, nu alaturi de tutorii care primesc bani pentru intretinerea sa.

O frumoasa poveste de iubire se naste intre ei dar problemele se tin scai de cei doi. Uniti de o datorie pe care trebuie sa o plateasca, Isaiah si Rachel petrec din ce in ce mai mult timp impreuna, impart secrete si obligatii, astfel crescand sentimentele dintre ei.


O sa ma opresc aici, pentru ca deja v-am spus prea multe. :D Va las sa descoperiti restul povestii de iubire si sa o savurati asa cum am facut si eu.

Inca o carte de la Editura Epica ce nu ma dezamageste, ce imi arata de ce le vreau pe toate. :D De cand am descoperit gustul lor, imi e greu sa ma reorientez spre altceva. :D

Daca v-am facut curioase, gasiti cartea aceasta in sectiunea de Literatura Universala de la Libris, la pretul de 36,51 lei. :)

Comentarii

  1. Genul ăsta de carte mi-ar place și mie. Nu am citit-o, însă tare mult mi-ar place să o citesc. Cred că am să o iau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti plac astfel de carti, neaparat sa nu o ratezi. Sigur te va acapara :)
      Pupici!

      Ștergere
  2. Suna interesant! Eu ma plang ca nu am timp sa citesc :)) am o carte inceputa si tot asteapta sa pun mana pe ea, nu ca nu mi-ar placea, dar chiar nu am timp.. mi se aduna toate. Spor in tot ceea ce faci, pe aici iti cam simtim lipsa, dar sunt prioritati, se intelege :) Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale, mai ales astazi :)
      Sper sa iasa toate asa cum imi doresc si sa revin la activitatile uzuale :)
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  3. Interesanta povestea...poate o caut si eu sa o citesc in concediu. Pup!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING